Ændring af midlertidig skoledistrikt så skoleparken igen tilhøre stengårdskole

Skoleparken er ramt af en midlertidig distriktjustering som betyder at børn som bor i skoleparken og som skal starte i skole året 2023/24 nu tilhøre Bagsværd skole.
Der er igen i år for mange ansøgere til Stengård skole og man har derfor kigget på to muligheder til en distriktjustering.

 

Mulighed nr 1

Som er besluttet er at skoleparken rammes og 10 børn fra skolen og ned mod alderhvilevej bliver rykket til Bagsværd skole.

 

Mulighed nr 2

Børn syd for Gammelmosevej ned mod møllemarken og Bagsværd hovedgade (7 børn) bliver rykket til Gladsaxe skole og 2 børn fra aldershvilevej bliver rykket til Bagsværd skole. 

Begrundelsen for at skoleparken er ramt imod familier som Bor syd for Gammelmosevej er at vi har en sti "tog stien" som fører op til Bagsværd hovedgade.

Problemet ved denne sti er, at vi ikke mener at det er en tryg og sikker skolevej for vores børn at færdes i fremtiden og derfor vil vi have lavet om på en distrikt justering så skoleparken igen kan blive i stengård skole distriktet. 
Der er flere gange advaret mod hashshandel og børnelokkere på den sti. 
Derudover er det en smal sti hvor der både køre knallerter i begge retninger plus cyklister og gående på meget lidt plads.

Vi ønsker at politikkerne laver en ny distrikt justering med den i forvejen mulighed nr 2 eller at familier der berøres ved mulighed nr 2 bliver rykket til Bagsværd skole. 

Ved den model som vi i skoleparken er ramt af lige nu, vil det betyde at vi skal gå forbi stengårdskole, hen forbi de familiers boliger som ellers ville være berørt for at nå til Bagsværd skole. Vi syntes den bedste løsning er at der bliver justeret syd for Gammelmosevej. 

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Nadin Abdul-Wahab tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...