Mint og Baem hjem til mor og far

I Bangkok sidder lige nu 15 årige Baem og 13 årige Mint. To piger som begge har en thailandsk mor og dansk bonusfar. Og begge piger har mindre søskende. Familierne er flyttet til Danmark, men pigerne er nu begge udvist af Danmark. De går i dansk skole, taler dansk og vil kun deltage i vores samfund.

Hvordan er vi nået hertil. Hvorfor tillader vi som samfund, at to teenage piger skal sidde langt væk fra den hverdag de kender. Er det den vej vi vil? 

https://www.bt.dk/de-udviste-boern/s-vil-kulegrave-lov-bag-mint-skandale-det-ser-ud-som-om-det-ikke-fungerer

Og imens vores politikere “kulegraver” sidder to teenage piger uden vished om deres skæbne. Det må stoppe nu!

Sikkert er det, at deres verden er traumatiseret og de vil bare gerne være sammen med deres mor, far og søskende. Der er intet i disse to børns sager, der indikerer at deres historik falder ind under lovens intentioner.

BT har dækket sagen på tæt hold. Og det er hjerteskærende  stof at følge. 

https://www.bt.dk/de-udviste-boern/alene-i-bangkok-danske-john-tilboed-baem-en-seng-for-natten

https://www.bt.dk/de-udviste-boern/baems-biologiske-far-tjente-100.000-baht-paa-en-underskrift-alle-de-penge

Hvis du også finder udlændingestyrelsens afgørerelse forkert, og således finder at Baem og Mint skal hjem til deres familier, så skriv under her!

Underskriv denne indsamling

Udfyld formularen herunder for at underskrive denne anmodning oprettet af Anne Porskær Underskriftindsamlingens forfatter vil se alle oplysningerne du angiver i denne formular.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook