Lad Familiens hus blive hvor det er og Bevar vores søde køkkenpersonale

1524867_617417541639446_1969436067_n.jpgHøje Taastrup kommune har Tænkt sig at flytte Familiens Hus til lokaler på Ole rømer skole afd Gadehaveskolen hvor der førhen lå Bibliotek da et udvalg mener at Familiens hus vil kunne være det som det er i dag uanset beliggenhed og Kommuen samtidig skal spare.

Men vil det være det samme at ligge på en skole som at være et Hus Der ligger for sig selv?

Nej det vil det ikke Familiens hus er som det er fordi der er Hjerterum og husrum her er der plads til alle om det fordi man kigger forbi for at få en kop kaffe og en sludder eller om det er fordi man deltager i nogen af alle de gode grupper der findes i Familiens hus, Derudover ligger huset så man kan ankomme anynomt vis det er det man har brug for. Man skal jo huske på at huset bruges af alle slags mødre der på forskellige måder har brug for hjælp Da man jo på flere måder kan have problematiker uanset om man har fuldtids job eller om man får offentlige ydelser.

Ved at rykke huset vil der være borgere der med sikkerhed ikke længere vil søge den hjælp i familiens hus som de gør på nuværende tidspunkt

 

Derudover mister vi vores 2 søde Damer der laver mad til de forskellige ting der sker i huset dem mister vi os pga besparelser.

 

Så bevar huset som det er  

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Anette Pedersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook