Kritik af forløbet Mennesker Først

Kære alle medicinstuderende på SDU

I forbindelse med forløbet 'Mennesker Først' er vi stødt på en masse udfordringer og problemstillinger både i forhold til det rent praktiske, men også det kommunikative mellem studerende, modultovholdere og borgere.

Vi vil derfor invitere studieleder, modulansvarlige og koordinatorer til at indgå dialog med os for at imødekomme problemerne og sammen finde løsninger for faget og for de studerende.

Vi skal være repræsentative for de studerende, og dette kan vi være vha underskrifter fra jer.

Derfor; hvis i oplever samme frustrationer og gerne vil være med til at finde løsninger, så skriv under her!
Brug jeres studentermail så vi sikrer at det er medicinstuderende, der skriver under.  

 

Deadline for forsendese af brevet er søndag aften, derfor har vi brug for at i underskriver inden da. 

 

Kritikpunkterne har vi forsøgt at samle i et indledende brev, der bliver sendt til studielederen, med modulansvalige og studienævnet som CC.

Vi ved der er flere punkter der skaber frustrationer, og disse skal vi selvfølgelig også have adresseret. Det vil ske ved et medicinerrådsmøde, da vi lægger fokus på, at dette er et oplæg til dialog. 

Brevet lægges op frit tilgængeligt på den fælles facebookside 

 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook