Krav på folkeoplysning om viden omkring Chemtrails!.

Denne underskriftsindsamling vil rette henvendelse til sundhedsministeriet, landbrug og fødevarer, naturstyrelsen og instituttet for menneskerettigheder. Ligeså vil vi rette henvendelse til de enkelte politiske ordførere fra de enkelte partier.

Samtlige af disse enheder beder vi med denne underskriftsindsamling, om en uddybede forklaring på vores bekymring omkring Chemtrails i og over Danmark.

Der er absolut ingen der i dag behøver at være i tvivl om, hvorvidt vi bliver sprayet med kemi via fly. Vi vil på demokratisk vis have en forklaring på dette, så vi hver især kan tage vores forholdsregler.

Des flere vi er, des mindre kan vi overhøres. Giv din underskrift, også om du er i tvivl om hvorvidt fænomenet på vores himmel er naturligt - Lad os alle få et svar!.

Når vi når 1.500 underskrifter vil vi begynde at rette henvendelser til ovenstående, og herefter holder Jer underrettet om udfaldene. 

På forhånd Tak!

Anette & Malene


Anette Jensen & Malene Lillevang    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Anette Jensen & Malene Lillevang tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook