Kærhøjgårdsparken - Knus Rasmussens vej - Cikaner for sikker skolevej uden støj, frem for vej bump!

Støt op om vejcikaner frem for vej bump NU, inden der asfalteres i uge 28!

Det ændres ikke sådan bare ... efter de er etableret.

  1. Vi vil alle gerne have en sikker vej for vores børn og andres. Vi vil alle gerne have fartdæmpende foranstaltninger på Knus Rasmussens vej, da der ellers vil blive kørt alt for stærkt. 
  2. Vi vil også gerne have at bilerne ikke tager skade. Samt at lastbiler med fejl i gps kan se de kører ind på villaveje.
  3. Vi 5 husstande med daglige støjgener fra vej bumpene, der nu ændres til asfalt bump, det vil iflg. Miljø og Teknik på Allerød kommune stadig give støjgener fra hestetrailer og  kørertøjer med anhængere passerer eks. er der etableret gartnervirksomhed med materieludlejning.
  4. Det vil for os have en langt større værdi med vejcikane end eksempelvis at få skiftet vejtræer. Støjen er jo af så høj karakter at vi også har ”glæde” af den idendørs!
  5. Forslag til kommunen om etablering af cykelsti, i rabatten modsatte side af gangstien.

Gangstien bruges i dag som cykelsti, der er hver dag usikker udkørsel  for biler, fra Perlestensvej, Ærtestensvej og Gl. Nøglegårdsvej.

Vidste du at det kun er en gangsti - ikke en cykelsti?

Vidste du at cyklisterne skal kører ude på Kærhøjgårdsvej ?

Med asfaltbumpene skal hedde sig, at det det er for at højne cykelsikkerheden, da det jo slet ikke er der problemet er.

De farlige situationer opstår ved udkørslerne fra henholdsvis Gl. Nøglegårdsvej, Ærtestensvej og Perlestensvej. Idet man er halvejs ude på stien førend det er muligt at danne sig et overblik over blød trafik i begge retninger.

Kommunens svar hertil er, at stien udelukkende er en gangsti og cyklerne skal være ude på vejen. Det er os ganske ubegribeligt, at man ikke i en kommune som Allerød kommune, ikke formår at kunne tilbyde en sikker skolevej til børnene i form af en cykelsti på det stykke vej. Dette kunne let løses hvis der blev anlagt en cykelsti på den modsatte side af Knud Rasmussens vej, og samtidig ville det eliminere et ganske farligt trafikalt punkt i rundkørslen.

Formandens holdning er at vi skal se tiden an med de nye bump – vi er lodret uenige.

Når først de nye bump er etableret, så kommer vi ALDRIG af med dem igen - uanset hvor uhensigtsmæssige de end vil være. Vi er så 5 hustande som i den grad vil stå som taberne af den beslutning.  Derfor må der handles nu og vi mener det er på tide at problemet bliver taget seriøst.

Derfor skriv under NU... så vi kan få standset og ændret til bedre løsning for vores grundejerforening - og kommunes ansvar over for alle de cyklister der kører i skole på gangstien. 


På vegne af husene ud til Kærhøjgårdsvej P1-P2-Æ1-Æ2-Gl.N1    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg På vegne af husene ud til Kærhøjgårdsvej P1-P2-Æ1-Æ2-Gl.N1 tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook