Jeg samler underskrifter, så Daniel kan lave 'INSP! MOTHERFUCKIN' GÆSTEBOG' på Insp! hjemmesiden

Daniel har fortalt at hvis jeg samler 1000 underskrifter, så vil han lave denne gæstebog.

'INSP! MOTHERFUCKIN' GÆSTEBOG' er en funktion på INSP's hjemmeside som jeg længe har ønsket mig, jeg synes det er en genial idé, som viser at INSP også kan have en useriøs side, dette vil kunne tiltrække nogle nye mennesker og gøre INSP meget større!

 

'INSP! MOTHERFUCKIN' GÆSTEBOG' er blot navnet, en helt normal gæstebog, så alle de dejlige Inspere kan fortælle hvor godt INSP er. Skriv under og vær med, til at støtte en evolution på vores alles kære INSP hjemmeside!

 

1000 underskrifter er ikke meget i forhold til hvor nice 'INSP! MOTHERFUCKIN' GÆSTEBOG' er, forstil dig, hvor nice det kunne være at åbne INSP's hjemmeside og du i højre hjørne kan læse 'INSP! MOTHERFUCKIN' GÆSTEBOG', sikke en eyepleasure! Derfor er det en genial idé. Underskriv, og være med til vores evolution.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Niels tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook