JEG VIL IKKE! - Betale for at køre over en bro i min kommune...

Skærmbillede_2018-08-20_kl._20_.26_.34_.png
Vi er nogle der i lang tid har forsøgt at overbevise de ansvarlige beslutningstagere om, det urimelige i, at skulle betale for at køre over en bro i en og samme kommune...

Argumenter m.m. har indtil nu ikke rykket en tødel ved denne fejlagtige beslutning.

Vi vil derfor bede dig om med din underskrift blot at tilkende give, at du er enig i, at den form for punktafgifter - på vores vejnet i en kommune - det er vi IKKE interesserede i.

Det er vores håb, at dette vil afstedkomme så mange underskrifter, at beslutningstagerne bliver "lidt rystede", og endelig forstår budskabet:

Vi vil IKKE betale for at færdes i vores egen kommune!

Glem ikke, at hvis det lykkes med en sådan ordning hos os i Frederikssund, så kan det være din kommune der står for skud næste gang!

Hjælp os, og lad os stå sammen! - På forhånd tak!

Stefan G. Rasmussen, Fhv. MF og tidligere Luftkaptajn


Stefan G. Rasmussen, Borgergruppen "Nej tak til brugerbetaling på Kronprinsesse Marys Bro"    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Stefan G. Rasmussen, Borgergruppen "Nej tak til brugerbetaling på Kronprinsesse Marys Bro" tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook