BEVAR toiletterne på Vordingborg - og Glumsø station

Kort sagt så er det kommet frem at, toiletterne på Glumsø - og Vordingborg station står til at blive lukket i løbet af 2019. 

Der er simpelhent tale om at det er for små byer, eller for lidt pendlere. Men vi kan godt blive enige om at, os der faktisk færdes på stationerne - specielt i myldretiden - oplever noget helt andet. 
I forbindelse med at der menes at der er er for få pendlere - hvordan kan de måle det? Ja antal solgte pendlerkort, men det er vel brugen af dem der er det vigtige - og her opleves det tit at kortet ikke bliver scannet, og dermed kommer vi ikke altid med i statistikken. 

Det mindste vi kan forlange som pendlere er vel at, kunne benytte sådan en basal ting som et toilet. Der udtales at vi henvises til at bruge toiletterne i togene - men disse opleves tit lukket af. 


BEVAR TOILETTERNE! 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sofie Jensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook