Hent Danmarks 67 tons guld hjem

Få Danmark guld hjem til Danmark - Husk skandalen til 6,2 mia i SKAT, den her er meget mere alvorlig. Skriv UNDER  

Danmark har 67 tons guld (ca 15 mia) i England - hos en privat bank!!. Ingen har set guldet siden det forlod Danmark før krigen. Vi skal have Danmark guldreserver hjem - Husk skandalen i SKAT og stol ikke på at skiftende nationalbank direktører og revisorer er meget klogere.

Tyskerne ville revidere deres guldreserver, men USA sagde Nej. Så prøvede de at hente 350 tons hjem til Berlin, men fik kun 5. Hvordan det står til med guldbeholdningen i Danmark ? Underdirektør i Nationalbanen Karsten Biltoft fortæller, at man har 5.162 barrer liggende i Bank of England

Hverken Nationalbankens interne eller eksterne revisorer kontrollerer den fysiske tilstedeværelse af guldet. Man stoler på depotbankerne. 

HUSK SKANDALEN I SKAT !!! - stol ikke på at nationalbankens revisorer er klogere end SKAT's 

DANMARK GULD hjem fra udlandet til sikker opbevaring på dansk grund og revideret af statsrevisorerne, IKKE af SKAT eller nationalbanken, for dem stoler vi ikke på !!!


Hvor er Danmarks 67 tons guld ?    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Hvor er Danmarks 67 tons guld ? tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook