Imod sommertid

Kære politikere

Den gang sommertid/vintertid blev indført, blev det gjort med udgangspunkt i at spare energi ved at udnytte dagslyset bedre. Sidenhen er vi blevet klogere, og der er ikke længere nogle reelle argumenter for at beholde sommertid/vintertid.

Alle der har familie med små børn, kender dog til nogle af ulemperne. Både mennesker og deres kæledyr får forrykket deres biologiske ur to gange om året, med varierende gene, uden at der er nogle fordele i det.

Vi opfordrer derfor til at sommertid/vintertid afskaffes ved lov. Et lovforslag der vil give mulighed for høringssvar, hvor yderligere argumenter for afskaffelsen vil kunne komme til orde, og de minimale omkostninger ved at skifte vil komme frem.

 


Henning Smukke Jensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Henning Smukke Jensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook