Giv Sheryll-Ann sit danske statsborgerskab tilbage

jeg stødte på Sheryll-Ann Dufke i de brændte børn. Jeg var meget berørt over hende voldsomme historie! Hun var udsat for en masse.

Sheryll-Ann var taget til Danmark af hendes Pilipinske mor og danske far. En udsagt som siger, at Sheryll-Ann, blot var en indgangsbillet til de danske horisonter. En billet til et bedre liv. Et barn, misbrugt som et stykke papir og ikke efter formål. Kærlighed...!

 

sheryll-Ann, er idag dansk gift med børn.. fast arbejde, med børn. Hun kender det danske sprog, som var det hende pålagt fra dag 1 af hendes liv!! Efter MIT udsagn ER Sheryll-Ann Kathleen Dufke, lige så Dansk, som jeg selv er.

 

efter et tv-program, fik de danske medier ondt i den bagerste og mener nu, at danske Sheryll-Ann skal udvises. Tages fra mand, børn, hendes danske arbejde og liv. Kan det mon være det rette at gøre. Hun gør hvad alle andre danske væsner gør. Hun betaler skat, yder en stor indsats for, at være en god, dansk statsborger, mor, kone, kollega og ikke mindst en fin datter, med et stort barmhjertig, tilgivende sjæl, overfor dem, der gjorde hendes værested mareridt, til virkelighed...!

 

jeg kæmper for, at Sheryll-Ann formår, at forblive dansk statsborger, som det således altid har været. Man kan da for Guds skyld ikke lade hende betale prisen, for sine forældres valg, i at tage hende til Danmark..!

 

Lad Sheryll-Ann blive i Danmark..!

 

jeg håber, at ha jeres støtte. Skriv under og kæmp for Sheryll-Ann og hendes familie. At undgå, at hendes børn savner deres mor, en mand der savner sin kone, kollegaer der hver dag mangler, at hun træder igennem dørene på hendes arbejdsplads...!

 

Sheryll-Ann ER dansk. Lad det forblive derved.

red Sheryll-Ann Dufke og hendes liv, der hvor hun høre til. Hun har ingen tilhørsforhold på den pilipinske jord. Hendes liv er Her, i det danske landskab..!

 

Lad Sheryll-Ann blive..!

 

del alt det i kan og lad os sammen holde på den gode danske kvinde og hendes liv, her hvor hun høre til...!

 

del del del..

husk at underskrive...!


Chloe Zebora Dee Andersen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook