Forbyd fyrværkeri til private

Quoted post


Gæst

#1

2015-01-10 12:15

Lad dog hjemmeværnet eller skytteforeninger lave fyrværkeri nytårsaften i alle udkanter af Danmark. De har mulighed for at strikke en uddannelse sammen.
Det koster færre penge at lade staten til at købe fyrværkeri til dem, end det koster at behandle skaderne.

Tænk at fyrværkeri dræber/forulemper flere mennesker end rockere og dem anser man for værende direkte skadelige for samfundet.

Svar


Gæst

#3 martin

2016-01-01 21:00:56

#1: -  

 Tror ikke du aner en klap om, hvad der ryger i statskassen i skat, moms og andre afgifter, når forbrugeren køber det.

Så det var da et latterligt argument.

I øvrigt kører du ikke bil i beruset tilstand, så der jeg er stået af, er hvorfor hulen man vælger at skyde af I denne tilstand og i øvrigt købe fyrværkeri i så latterlig kvalitet som de her discount kæder sælger det i..

Der har du kernen til skaderne

Peter R. Larsen

#107 Re: Forbud mod privates affyring af fyrværkeri

2019-12-30 23:30:55

#1: -   Folk som ikke kan se det vanvittige i det der foregår mht affyring mod sagesløse, politi, brandvæsen, osv osv bør have roen undersøgt. Disse personer bør fængsles med en overordentlig HÅRD straf som skal skabe præcedens, og såfremt der er tale om indvandrere bør de uden slinger i valsen, hærpes ud af Danmark hurtigst muligt - UDEN PARDON! Det kan IKKE være rigtigt at vore politikere ikke kan finde ud af at forbyde salget af fyrværkeri til private - det har alle dage været sådan, at når der skal falde brænde, falder der brænde UDEN nåde...så bliver de som ikke gør noget forlert desværre også straffet, og i lige netop dette tilfælde er det til ALLES bedste.

 I f.eks Kanada, har man INGEN salg af fyrværkeri til private, men derimod står byerne for et stort anlagt fyrværkeri show udført af professionelle. I Sydney har man også denne tradition. Det er kun et problem at gøre det på denne måde hvis man VIL have det skal være et problem.


Gæst

#109 Re:

2019-12-31 01:56:39

#1: -  

 
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook