Nej til udlicitering af velfærden

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til udlicitering af velfærden.


Gæst

#1

2014-02-23 17:25

Sidst den danske stat bestilte en undersøgelse af dette område, var i 2011. Jeg undrer på hvor meget tingene mon har ændret sig siden, nu hvor mr Big Business himself, Bjarne Corydon, bruger penge på en ny undersøgelse.

..at manden der gav os Dongaftalen vælger et konsulentfitma med et yderst blakket ry, der selv står til en potentiel økonomisk gevinst ved en anbefaling af privatisering, er garanteret blot et tilfælde.

Vii har jo set at Helle T og Corydon vil skide på hvad vi alm. borgere mener om deres rænkespil, men det skal ikke forhindre os i at råbe op alligevel. ALT for mange af Danmarks kerneværdier er allerede solgt. Lad ikke endnu en del af det der var os, falde.
LOGIK

#2

2014-02-23 18:25

Man betaler både skat til velfærd, men OGSÅ til privates overskud. I det offentlige regnes der ikke på profit. Ydermere behandles personalet som skidt !! Er vi virkelig nået SÅ langt ud i Dk., at man ønsker at behandle danske skatteydere på denne måde ?? Det ender dyrt, for det resulterer KUN i flere arbejdsskader OG gør at FÆRRE i fremtiden vil arbejde i DETTE fag ;-)
LOGIK

#3 Re:

2014-02-23 18:28

#2: LOGIK -

Glemte lige at spørge....

Hvem ønsker at få passet sine forældre og søskende af billige øst-europæere ??

Det ender dyrt OG u-etisk !!