STOP BESPARELSER PÅ UDDANNELSE

Højrefløjen har siden 2015 sparet 2% på uddannelse hvert år, og de agter at gøre det helt til 2021. Det vil samlet være en besparelse på 20 milliarder kroner.

Allerede nu ser vi konsekvensen af besparelserne. På erhvervsuddannelserne er de op til 40 i klasserne, og man arbejder med forældet udstyr. I nogle lokaler virker udsugningen ikke ordentligt, og der bliver fyret lærere.

På gymnasierne bliver der fyret så mange lærere, at nogle af de tilbageværende lærere har 300 elever! Det er 300 elever, de skal give karakterer og forberede undervisning til. Det er umuligt at levere kvalitetsundervisning under de forudsætninger.

På universiteterne bliver der også fyret undervisere. Det betyder, at de studerende får mindre undervisning på stadigt større hold. Samtidig får de mindre og dårligere feedback på deres opgaver.

Vi får altså en dårligere uddannet generation pga. besparelserne. Det er et kæmpe generationssvigt at spare så massivt på uddannelse!
Det er også et svigt for hele Danmark. Det er netop vores viden, Danmark skal konkurrere med på det globale marked. Det er vores viden, der skal sikre, at vi også har råd til en velfærdsstat om 20 år.

Skriv derfor under, hvis du også synes Danmarks fremtid skal sikres. Hvis du synes, vi skal have kvalitetsuddannelser i stedet for discountuddannelser. Underskrifterne vil vi give til den finansminister, der skal forhandle finanslov til december.  

INvester_i_uddannelse.png(Ved underskrift giver du tilladelse til, at SF Ungdom må kontakte dig - bl.a. for at fortælle om muligheden for at blive medlem).

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg SF Ungdom tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook