Forbyd sokker i sandalerne!

Jeg som dansker er efterhånden træt af at være vidne til, hvordan vores ellers så “frie land” skubber diverse religioner, nyankomne borger, mm. væk fra dette land.

Politiet har ikke resourcer nok til at komme ved indbrud, medmindre der er ydet fysisk vold. Er den fysiske vold ydet af bopælspersonen, så er det bopælspersonen, der bøder for dette. Selvom det er selvforsvar.

Trods sådan en sag, så er det nu vedtaget, at burka og niqab er blevet ulovligt at bære! EN HELT ALMNINDELIG BEDKLÆDNING for en HELT ALMINDELIG TRO!

Ser man en burka-/niqabbærende, skal man ringe til politiet, for det er jo slemt!

Hvad med skimaske, halstørklæde, huer, mm. i kulden? Hvad er forskellen? Tildækning er tildækning.

Jeg går ind for ligestilling. Skal man fratages traditionel beklædning, så gælder det for ALLE! Ikke kun burka-/niqabbærende, men også de danske “sokker i sandaler”-bærende!

Støtter du også op om ligestilling?

Så skriv under her og lad os få en lov om, det er ulovligt at iføre sig sokker i sandalerne, som det nu er blevet ulovligt at bære burka og niqab!


Michell Telling Finderup    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Michell Telling Finderup tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi annoncerer denne underskriftindsamling til 3000 personer, der ser andre underskriftindsamlinger på vores side, men endnu ikke har set denne underskriftindsamling.

Facebook