Forbyd salg af hajfinnesuppe!!

Mennesker dræber 11.417 hajer hver time!! En af årsagerne til, at der dræbes så mange hajer, er, at hajfinnesuppe i visse lande anses for at være en udsøgt delikatesse og som der er tradition for at spise til højtider og ved andre festlige lejligheder. At spise hajfinnesuppe er et udtryk for, at man er velhavende og et tegn på prestige. Der eksisterer også en tese om, at hajen ikke kan få kræft og derfor tror man, at man får tilført noget af dens kraft ved at spise den. Hajfinnerne tilfører intet til suppen, som oftes er lavet på en fond af kylling. Hajfinnerne smager ikke af noget og ernæringsmæssigt får man intet ud af spise dem.
Fangsten af hajer foregår meget brutalt. Hajerne fanges, hvorefter hajfinnerne skæres af - ofte mens hajen stadigvæk er i live. Hajen smides herefter overbord fra skibet igen. Hajen skal konstant svømme for at kunne leve/ ånde og er derfor overladt til en grufuld og smertefuld død!
Hvis vi udrydder hajerne, ødelægger vi sidst men ikke mindst vores økosystem.

Formålet med denne underskriftsindsamling er at få et forbud mod salg af hajfinnesuppe i Danmark og derved også stoppe de meningsløse drab på hajerne.


Save the Sharks <3

Jeanette Kjærgaard Christiansen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Jeanette Kjærgaard Christiansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook