Forbud mod GMO i dyrefoder, i Danmark

Hej mit navn er Anne Marie V. Pedersen og er uddannet cater. Jeg vil meget gerne indsamle så mange underskrifter som muligt, på et forbud mod GMO- genmodificeret foder til vores dyr i Danmark.  Da vi ikke ved nok om det, og at det er bevist farligt for os. Håber flere, end mig kan genkende frygtede for, ikke selv,  at kunne kontrollere det som man spiser samt ens børn og familie. De økologiske produkter i butikkerne, er uden GMO, da det ikke må bruges i en økologisk varer. Underskrifterne imod brugen af GMO vil blive sendt videre ind til regeringen. Uanset om det virker eller ikke, skal de vide at det er dybt forkert at indføre det i landet. De produkter som er i Danmark, skal være præcist markeret, så vi kan se det uden at være det mindste i tvivl.


Anne Marie V. Pedersen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Anne Marie V. Pedersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook