For bevarelsen af de gamle julekalendere

Vi er en del mennesker, der har en besked til TV-stationerne DR og TV2. Der kommer et større og større indtryk af at julen kun er til for børn, og det hele skal være nyt og nutidig. Det er vi en del, der synes er utrolig ærgeligt, for julen tilhører ikke kun børnene, selvom det selvføglelig er børnene der størst fokus, ved juletiden.

Men julen er nu ikke engang, kun til for de kære små. Vi andre har os været små, og haftr nogle vidunderlige december måneder, med de gode gamle julekalendere. Lige fra Trolderik, Ingrid og Lillebrors julekalendere, Brødrene Mortensens Jul, Krummernes jul mv. blot for at nævne et par stykker. Vi vil gerne mindes vores barndom og mindeværdige jul, og den følelse bliver så småt ødelagt år for år, for vi ældre juletosser, når vi ser den nye julekalender efter den, samt genudsender af helt nye julekalendere.

Begge TV stationer, har et stort udvalg at kanaler, og bør derfor kunne begge alles ønsker. Men sådan er det ikke, snarre tværtimod. Vi skal følge med tiden, selvfølgelig skal vi det, men julen handler så meget om minder og hygge, og især hygge fra vores tidligere dage. Derfor mener vi der bør gøres noget. 

Dette er hovedbudskabet omkring denne indsamling, og jeg håber selvfølgelig at en masse vil vise deres sympati og interesse for indsamlingen. Del gerne linket til indsamlingen, så mange steder som muligt, også sørger jeg for, at overdrage dette samt dets underskrifter til TV-stationerne, engang sidst i december, så de forhåbentlig, vil kigge på vores ønske.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kasper Søndergaard tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook