Børnenes toilet forhold og garderobeplads i Grøn aula Vonsild skole!

Kære Forældre til børn på Vonsild skole grøn aula! 

 

1: At vores børns toilletter lugter også selvom der er gjort rent. Det kan vi da ikke byde nogen! Jeg kan godt forstå, hvis der er nogen børn som, nægter at gå på toilet i skoletiden og holder sig til de kommer hjem. Dette er ikke sundt.

Det kan ikke være rigtigt at det skal være sådan!

Det kan godt være at skolen ikke har midler til at få det bragt i orden, men havde det været på rådhuset eller borgmesterens toilet havde der nok fundet midler og en god løsning på det.   

2: eleverne har ikke eget skabsplads eller garderobe plads til deres ting. Uhørt at man skal dele pladsen med 3 andre. Lærerene deler heller ikke skabsplads med 3 af deres kollegaer. Eller gør du det på din arbejdsplads. 🙄  

Der er plads nok til flere skabe i f.eks grøn Aula! 

Få det dog fixet! De skal gå der i 3 år! Vi kan da ikke byde vores børn sådanne forhold! 

Med din underskrift støtter du op om at vi beder ledelsen om at fixe toiletterne og garderobe til hver elev i grøn aula. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sanne Warnsdorff tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook