Uran: Bevar nultolerancen

Uranip attorneqanngilluinnarnissaa ataannarli

Tupannaqaaq Naalakkersuisutta suaarutigimassuk uranimik nioqquteqartuulissasugut, inuit apeqqaarnagit. 

Isumaqarpugut nunaqqaterpassuatta uranimut akuersaarnerat ilisimasakinnermik tunngaveqartoq. Ilaasa paasissutissat sumi ujarneqarsinnaanersut naluaat , allat tuluttut qallunaatullu iluamik paasisinnaannginnamik internettikkut paasisassarsiorsinnaanngillat.

Taamaattumik paasissutissiinissamut aamma aningaasarsiorfiusinnaasunik allanik siunnersuuteqarsinnaanissamut piffissaqartariaqarpugut. Oqaluuserisaq inuiaqatigiinnut pingaaruteqarluinnarmat nunaqartut tamanna pillugu taasitinneqartariaqarput.

Isumaqatigigutsigut atsiulaarit.

 

Vi er i chok over vores siddende styres udmelding om Grønlands fremtid som mulig uran-eksportør - uden at spørge den grønlandske befolkning om vi vil have det!

Vi mener at det, for nogens vedkommende, er på grund af manglende oplysning om problematikerne omkring minedrift og uran, at de ikke tager stilling eller er ja-sigere. Nogen ved ikke hvor de skal finde information, mens andre ikke kan læse engelsk og dansk nok til at søge info på nettet.

Derfor må vi have tid til at informere hele befolkningen, undersøge alternative indtjeningsmuligher - og som det mindste kræve en folkeafstemning i hele landet om dette alvorlige emne!

Hvis du er enig, beder vi dig skrive under her.

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Uraninfo.org tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook