Bevar busforbindelse til Kyndby Huse

Kyndby Huse beder om hjælp til at sige; Tak, men nej tak

Ifølge skitseforslaget til trafikbestilling 2020, vil den store politiske pen fjerne busforbindelsen til Kyndby Huse.

(https://www.frederikssund.dk/Politik/Dagsordener-og-referater/teknisk-udvalg/referat-2018-12-05/1573946)

Det vil ske som følge af et forslag om at ændre busforbindelsen således, at man mod at nedlægge Kyndby Huse/Kyndbyværket og med en merudgift på 500.000kr vil ensarte ruten med flere afgange, hvor bussen kører helt til Frederikssund.

Vores anker er;

Trods talrige forringelser på området gennem de seneste år, har beboerne i Kyndby Huse, ligesom i resten af landsbyerne i området, tilpasset sig. Det sker i samarbejde med arbejdsgivere og i familierne. Det foreslag der foreligger er simpelthen for unuanceret fordi en fuldstændig fjernelse af busforbindelsen er ude af trit med det behov der er tilstede.

Kyndby Huse er en andelslandsby der i disse år tiltrækker børnefamilier og busforbindelsen står højt på listen for såvel nye, som kommende beboere. Det forhold skal der værnes om politisk.

Hjælp os med din underskrift, så støtter du samtidig budskabet om, at

#Vi på Hornsherred er solidariske når det kommer til vores busser

#Busserne er til for de mange

#Busserne skal ses som en varm kartoffel man sagtens kan skrælle for at optimere men nænsomt

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kristoffer Klepper tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook