Anerkend maniodepressiv

Vi søger at få anerkendt bipolar affektiv sindslidelse/maniodepressiv på lige fod med andre, tilsvarende svære lidelser, og dermed opnå berettigelse til samme økonomiske og sociale støtte.

Der ekstisterer et ekstra tillæg, som man kan få på kontanthjælp/uddannelseshjælp. Lige nu inkluderer den skizofreni og borderline. Vi ønsker at få den udvidet, så vi kan have få samme mulighed. 

Vi er en stor gruppe mennesker, der svinger hele livet, mellem at være manisk og depressiv. Det er enormt svært at holde et arbejde eller en uddannelse, når man ikke selv kan styre hvordan man har det.

Hjælp os med at få den hjælp, som vi behøver. Vi ønsker at få den behandling, som vi stærkt har brug for. 

Man behøver ikke være bipolar for at være en del af denne underskriftindsamling. Hvis nogen er i tvivl om hvad dette præcis omhandler, er I mere end velkomne til at skrive en besked til mig herinde på siden.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Emma Tudlin tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook