Alt undervisning på læreruddannelsen skal være online

Formålet med denne indsamling af underskrifter er at synliggøre den utilfredshed, der er på læreruddannelsen blandt studerende og evt. lærer på VIA Århus. Utilfredsheden omhandler at man kræver tilstedeværelsesundervisning på værkstedsfag/lab og ønsker at både idræt og musik også skal være tilstedeværelse.

Set i lyset af den seneste udmelding pr. dags dato 5. januar 2021, om nye restriktioner ift. den nye mutation af cov19, mener vi at det er uforsvarligt at kræve tilstedeværelse i de nævnte fag og andre.

Fakta:

- 70 procent mere smitsom 

- forsamlingsforbud ned til 5

- 2 meters afstand 

- resten af samfundet er lukket ned, herunder andre uddannelser og skoler. 

- samfundet er på højeste beredskab niveau - 5

Vi ser det heller ikke muligt at kunne overholde afstandskrav på 2 meter i klasselokaler på div. hold.

Vi synes ikke at VIA kan leve op til at sikre de studerene godt nok på nuværende tidspunkt og ønsker online-undervisning.

Løsningsforslag: Køre den teori der er, lav forsøg/ koreografi senere, eller lave kit man kan have med hjem. Lav evt en matrix for dette. Del klassen op i mindre hold evt. udfra materialer til rådighed. Kør evt to forskellige temaer og del holdet op.

Vi vil bede ledelsen om at genoverveje hvorvidt man fra VIAs side udviser samfundssind, samt er ansvarlige i bidragelsen til at bryde smitteudbredelsen. 

/De studerende 


Sasja Schneider Wollesen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Sasja Schneider Wollesen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...