Afskaffe kristne symboler fra privat identifikations dokument PAS

Afskaffe kristne symboler fra privat identifikations dokument PAS

 

For muslimer og ikke kristne med statsborgerskab i Danmark, ønsker jeg at bestilling og fremstilling på identifikations dokumentet PAS er uden kristne religiøse symbol som Harald Blåtand, Runer fra Jellingstenen og Jellingstenen med kristusfiguren.

 

Ret til at vælge, som muslim samt ikke kristne statsborger, identifikations dokument PAS med nye og gamle kristne symbol af Harald Blåtand mv. skal indgå eller nej.

 

Kristne symboler bør ikke påduttes danske statsborgeres offentlige dokumenter, som der repræsentere en religion ( kristendom) hos en given dansk PAS indehaver der ikke er praktisør af symbolernes retning, men har sin egen overbevisning som værende muslim f. Eks.

 

At repræsentere sin egen religion som muslim er i ens identitet.
Identitets dokumenter, der repræsentere andet end ens religion bør være valg frit.

 

 

download_(11)~21.jpeg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Lilia Haffar tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...