Afskaf zone-forbuddet nu! Giv plads til de hjemløse - skriv under NU

HVOR MÅ VI SOVE I NAT?

Hjemløse_og_Zomefprbuddet1.jpg

 

Så er en hjemløs igen blevet ramt af zoneforbuddet. Denne gang er en Hus Forbi-sælger blevet smidt væk fra det område i København hvor han har arbejdet, opholdt sig og sovet de sidste mange år.

Det er reelt blevet forbudt at være hjemløs!

Man må gerne lægge sig til at sove på en bænk, men medbringer man ejendele, er det en lejr. Det udelukker en sovepose… Medbringer man mad, kaffe eller lign. er det en lejr. Det udelukker at man holder sig varm, mæt…
Men for hjemløse er der intet alternativ til gaden! Der er intet andet sted at gå hen, der mangler desperat herbergspladser! Når man udelukker hjemløse fra bestemte zoner, udelukker man dem fra deres liv og tilværelse. Man straffer dem for at mangle tag over hovedet.

Man kan ikke straffe sig ud af sociale problemer!

Afskaf zone-forbuddet nu!
Underskriv her: https://www.skrivunder.net/underskriftindsamling

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook