Afskaf satspuljen

Satspuljen betyder at en førtidspensionist på ny ordning efter 2003 pt mister ca. 12.000 om året . For en folkepensionist er det ca. 7000. De bliver værre jo længere tid den køre.

Det rammer alle på overførselsindkomst, så det er f.eks.  også sygedagpenge, arbejdløshedunderstøttelse, kontanthjælp og Su. I dette tilfælde har man fraveget at de bredeste skuldre skal bære de tungeste læs.

Overførsels indkomster følger ikke lønudviklingen men udgifter til f.ek.s tandlæge fysioterapeut,kiropraktor og alternativ behandling de følger lønudviklingen, så overførselsindkomster bliver massivt udhulet. Det er rigeligt til at det bør afskaffes og de penge der er stjålet fra udsatte bør returneres til dem.

At de ting der kan få satspuljemidler har i et ret stort omfang slet ikke noget med socialt udsatte at gøre gør det endnu værre.Derudover er tidsbegrænsningen på puljen et problem fordi erfaring tit går tabt. Disse ting bør komme på finansloven.

Skriv under på at folketinget skal tage stilling til et forslag der afskaffer satspuljen og returnere de stjålne penge til dem de er taget fra.


Marie Sanne Caroline Caroline Malmros    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Marie Sanne Caroline Caroline Malmros tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook