Nej tak til boligområde langs Korsør Lystskov. Ja tak til naturområde

Kontakt forfatteren af dette andragende

Boligområde langs Korsør Lystskov, NEJ tak

2022-12-10 11:44:57

I 2021 blev der forslået boligområde langs Korsør Lystskov i forslaget til den nye Kommuneplan for Slagelse. Efter store borgerprotester og løfter fra lokale politikere under valgkampen blev det forslag taget ud af planen. Sammenhold virker og tak for det. En ny Kommuneplan 2022 er allerede i høring her 12 måneder senere og boligområde langs Korsør Lystskov er igen i spil. Vores politikere er stort set alle rendt fra deres løfter om boligområde langs Korsør Lystskov, afstande til skoven og beskyttelses af vores natur. Det er mangel på respekt for vores demoktati, personligt morals forfald og ikke mindst disrespekt for naturen. Derfor vil vi igen kæmpe naturens sag og sikre en bedre fremtid for de kommende generationer. Det skylder vi dem.

Derfor starter vi nu igen en ny underskrivindsamling.  Følg nedenstående link og skriv under.

https://www.skrivunder.net/boligomrade_langs_korsor_lystskov_nej_tak?u=7484731&utm_source=email


Henrik Jakobsen, Borgergruppen sydbyen Korsør

Boligområde langs Korsør Lystskov Status

2021-11-11 10:29:45

Hej alle Det er efterhånden noget tid siden vi har givet en status på vores høringssvar omkring boligområde langs Korsør Lystskov. Men her i kort form noget information så I kan følge med:

Vi sendte høringssvar ind i starten af august hvorefter det behandles i forvaltningen. Dansk Natur Frednings forening og Dansk ornitologisk forening sendte ligeledes hver et høringssvar ind.

Høringssvar og evt. rettelser til kommuneplan skal op på møde 24. November i Plan og Miljøudvalget. Det udvalg består af 1. SF(formand), 2. Venstre, 1. Socialdemokratiet, 1 uden for parti. Altså totalt 5 personer.

Men da det møde er efter kommunevalget valgte vi at skrive til alle opstillede partier og stillede dem et spørgsmål. "Er en stemme på Jeres parti en stemme på boliger langs Korsør lystskov eller vil i kæmpe for at få det ud at kommunalplanen inden den skal godkendes".

Kort fortalt viser deres svar at alle er imod og vil trække boligområdet ud af kommuneplanen. Gad vide hvem der så fandt på den ide ? Dog er Konservative og de Radikale åbne for muligheden, men der må ikke bygges inden for 300m skovgrænsen. Gad vi om de to så kender området da grunden kun er 270 meter bred?

Nå, men det lyder super positivt og meget tyder på vi er ved at vinde den kamp. Især vigtigt at dem fra Miljø udvalget siger fra. Så hvis man ellers kan stole på Deres skriftlige svar så kan man jo selv overveje om det skal have betydning for ens personlige kryds på tirsdag.

Men det tegner godt😀😀😀 så må vi blot håbe de holder ord.


Henrik Jakobsen, Borgergruppen sydbyen Korsør

Boligområde langs Korsør Lystskov.

2021-08-09 09:41:02

Hej alle

Tak for Jeres tilslutning til høringsforslaget om "nej tak til etablering af boligområde langs Korsør Lystskov". Der har været overvældende opbakning og vi har indsamlet 360 underskifter, så vi må nu håbe at kommunen er lydhør over for det.

Vi har nu sendt vores materiale inkl. underskifter til Slagelse kommune, da høringsperioden udløber her den 13. August.
I kan følge sagen under "Kommuneplan 2021" på slagelse.dk

Herfra afventer vi så, at høringssvaret bliver behandlet politisk.

Hvis der sker nyt i sagen bliver i holdt orienteret.

Mange tak for Jeres bidrag.

På vegne af borger gruppe sydbyen

Henrik Jakobsen


Henrik Jakobsen, Borgergruppen sydbyen Korsør



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.