Støt ønske om cykelsti Jebjerg - Værum- Randers

Kontakt forfatteren af dette andragende

Send en kort mail til Randers Byråd inden Byrådsmødet i aften, Mandag

2021-06-14 06:27:10

Hey alle 521 underskrivere af vores tidligere underskriftsindsamling omkring Cykelsti fra Randers, Haslund, Værum, Jebjeg og videre til Langå

Jeg beklager jeg er alt for sent ude......

Men, i aften skal Randers byråd endnu en gang diskutere og tage stilling til ovennævnte cykelsti - og især lige nu den del fra Vorup, Haslund til Værum.

Det er jo en del af den samlede strækning, så derfor er det - i mine øjne - vigtigt at vi får så meget med som muligt - også selvom det ikke er det hele på EEN gang.

I aften skal byrådet tage stilling til om særskilt ansøgning omkring Haslund-Værum delen, som kan være et vigtigt første skridt til at forbinde Randers og Langå med en sikker cykelsti

HVIS I har overskud, så send en mail til Randers Byråd (tilbyraadet@randers.dk)

Helt ok hvis I ikke vil eller ikke kan nå det

Men hver en mail vil skubbe lidt til en positive beslutning for vores cykelsti

Pas på jer selv

De bedste hilsner

Hans Jørgen Larsen

41164602


Hans Jørgen Larsen

521 underskrifter indsamlet - Cykelsti fra Randers, Haslund, Værum, Jebjerg, Langå

2021-05-20 21:28:44

Kære alle jer der har brugt tid på at indsende jeres Underskrift

521 UNDERSKRIFTER - DET ER SIMPELTHEN FANTASTISK !!!!!!!!!!

Tak for jeres indsats og tak for de mange værdifulde kommentarer som også er sendt med listen til Randers Byråd

Byrådet stemmer på tirsdag d. 25/5 om punkt 271 "supplerende ansøgninger til cykelpuljen 2021" og vi håber vi med jeres hjælp kan få et flertal til at stemme for muligheden for wen cyklesti til os alle fra Haslund, Værum, Jebjerg og Langå

Kryds fingre alkle sammen og endnu en gang tak

De bedste hilsner

Pia & HJ

 

Herunder den besked vi har sendt med underskrifter og kommentarer til Randers Byråd
 
Kære Byrådspolitiker
 
Pia og jeg skriver til dig på vegne af ikke kun Værum - den by som vi bor i - men også på vegne af hele lokalområdet sydvest for Randers. (Haslund, Jebjerg, Langå, Laurbjerg, Randers SV, Vorup, Væth, Vissing og helt ud til Ulstrup) 
 
521 Underskrifter 

521 borgere har i løbet af blot fire dage tilkendegivet, at de ønsker og støtter op omkring en cykelsti fra Haslund, via Værum til Jebjerg, som så igen forbinder Randers til Langå via allerede etablerede og planlagt cykelsti. (se vedhæftede oversigt)
196 af dem har tilmed ytret deres holdning og mening om hvorfor en cykelsti har stor betydning for området. 
 
Udvidet horisont
 
Pia og jeg har siden 2007 været en del af et hold værum borgere der har kæmpet for en cykelsti far Haslund til først Værum og så siden videre til Jebjerg og vi indrømmer at vi havde Værum-brillerne på da vi via Facebook startede denne underskriftsindsamling
Vi måtte dog hurtigt sande at der er langt flere mennesker i områder vi slet ikke havde tænkt på der kan se fordelen i at forbinde Randers, Storcenter området, Haslund, Værum, Jebjerg og Langå med en tryg og sikker cykelsti via den livsfarlige Hammelvej hvilket har resulteret i en kæmpe stor interesse for denne underskriftsindsamling (Se vedhæftede Statistik)
 
Punkt 271
 
På tirsdag den 26/5 kan du på Byrådsmødet kl. 16.00 bakke op om disse mange borgere og det store lokalområde som utrætteligt bliver ved med at blomstre og udvikle sig via engagerede frivillige og ildsjæle der forsøger at bibeholde puls, fællesskab og social hygge i byer også uden for Randers ved at stemme for Punkt 271 Byrådets dagsorden om at sende en supplerende ansøgninger til cykelpuljen 2021.
 
196 kommentarer 
 
Vi håber, at du vil bruge lidt tid på at læse de mange kommentarer. 
De viser med al tydelighed, at cykelstien er efterspurgt og vil blive brugt til gavn for ikke kun sikker cykling, men også for sundhed, trængsel og klima. Den helt store gevinst er dog, at Værum og Jebjerg bliver et særdeles mere attraktivt bosætningsområde, når skole, fritidsaktiviteter, X-busser og indkøbsmuligheder kan nås på en sikker cykeltur.
.
Vi er i hvert fald 521 personer der mener at der er alt at vinde ved at ansøge cykelpuljen. 
 
Vi vil på vegne af alle 521 der har brugt tid på at støtte op om denne underskriftsindsamling på forhånd takke for jeres tid, og glæder os til at høre om vi nu endelig er kommet til det punkt efter 14 års dialog omkring denne cykelsti hvor vi kan lægge champagnen på køl 😉
 
De bedste hilsner
 
Pia Pehrsson & Hans Jørgen Larsen
 

Pia Pehrsson, Værum



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.