Nej til højhus i Hvidovre Nord Kløverprisvej/Hvidovrevej, lokalplan 147 og tillæg 13 til Kommuneplan 2016

Kontakt forfatteren af dette andragende

Nej til højhus i Hvidovre Nord Kløverprisvej/Hvidovrevej, lokalplan 147 og tillæg 13 til Kommuneplan 2016 

2021-03-26 23:06:46

Kære alle

jeg har nu lagt jeres underskrifter på kommunen høringsside, samlet nåede vi 200, meget fint, tak for det.

Kampen er ikke forbi, jeg håber stadig, at få endnu mere lys på, denne sag, så kommunalbestyrelsen tænker sig gevaldigt om.

Bh

Kjeld Nielsen

På vegne af 200 borgere gøres hermed indsigelse mod tillæg 13 til kommuneplan 2016, da jeg kun kan vedhæfte en fil følger yderligere underskrifter via endnu et høringssvar! Det bemærkes, at alle underskrifter er bekræftet, via tjek fra webmaster. Borgerne har underskrevet ud fra følgende grundlag : Nej til højhus i Hvidovre Nord Kløverprisvej/Hvidovrevej, lokalplan 147 og tillæg 13 til Kommuneplan 2016 

https://www.hvidovre.dk/Politik/Hoeringer-og-afgoerelser/2021/01/forslag-kommuneplantillaeg-nr-13

https://www.hvidovre.dk/Politik/Hoeringer-og-afgoerelser/2021/01/forslag-til-lokalplan-147

 

 


Kjeld Nielsen

Slutspurt på høringsprocessen som udløber den 29.3.2021

2021-03-22 22:34:11

Kære underskrivere

Vi nærmer os høringsprocessens afslutning og glædeligt var der lige 40 nye underskrifter på 24 timer, efter jeg lagde et opslag på "det sker i Hvidovre". 

Tak for det.

Jeg har i ugens løb fået kontakt med arkitekt i Vallensbæk, hvor man ved klage til Planankenævnet over et tilsvarende projekt med Højhuse direkte ud mod Køge Bugt motorvejen har fået medhold og lokalplanen er aflyst. De vil gerne hjælpe os.

jeg har skrevet en mail til 1. viceborgmester Mikkel Dencker (DF) og nævnt for ham, at DF i Vallensbæk tager kraftigt afstand for Højhuse og etageboliger i støjplagede områder, og de ønsker at Vallensbæk bebygges med tæt og lavt byggeri - ligesom i Hvidovre - med henblik på at være attraktiv kommune. DF i Hvidovre burde på denne baggrund have samme opfattelse, da støj er støj uanset motorvej eller jernbane.

Arkitekt Henning Jensen fra Jylland, tidligere Hvidovreborger, som har lagt et læserbrev i Hvidovre Avis: Direktør Gerth Nelth det en ommer" har jeg talt med idag. 

Som tidligere nævnt har jeg endnu et udspil, som er igang, som jeg ikke kan afsløre endnu.

Min konklusion er dog, at jeg/vi - Hvis lokalplanforslaget vedtages - formulerer en klage til Planankenævnet dels med fokus på den manglende høring af den endelige Planstrategi 2019, hvor kommunen pludselig sætter et afsnit ind om bygning i 15 etager og op til 50 meter i Kløverprisvej/Hvidovrevej dels som arkitekt Henning Jensen har påpeget, at Miljøstyrelsen kræver eksakte vibrationsmålinger skal indgå i høring om lokalplanen, hvilket ikke er tilfældet.

Den tid den glæde.

Bedste hilsner

Kjeld

 


Kjeld Nielsen

Status

2021-03-12 21:01:54

Kære underskrivere

Vi kæmper videre, jeg prøver alle kanaler!

Vi er d.d. oppe på samlet 133 underskrifter og indsigelse mod Højhuset, lokalplanen og tillæg til kommuneplan. Det går selvfølgelig lidt langsommere nu, med flere, men jeg er helt tilfreds, hver af jeres underskrifter kan betragtes som et høringssvar og indsigelse og på den baggrund ligger vi højt i indsigelser i denne sag. Kommunen vil nok betragte vores underskrifter - som en indsigelse - så i skal ikke holde jer tilbage for også at sende et høringsvar om indsigelse på kommunens hjemmeside, link: https://www.hvidovre.dk/Politik/Hoeringer-og-afgoerelser/2021/01/forslag-til-lokalplan-147

Jeg har har jo oprindeligt annonceret indsamlingen på FB siderne " 2650 Hvidovre lokalpolitisk side" og " 2650 Hvidovre". 

For at forsøge at udvide målgruppen og underskrifter, har jeg meldt mig ind i FB siden "Hvidovre 2650", jeg blev optaget, men mit opslag om underskrift blev afvist af administrator, hvilket jeg også forventede, men så blev det prøvet.

Jeg har også forsøgt at kontakte grundejerforeninger i Hvidovre Nord, med henblik på en snak, om en evt. annoncering. Jeg har desværre fået meget lidt respons her.

jeg har også stadig været på banen på "lokalpolitisk side" her kommer meget lidt konstruktiv debat frem, og debatten går nu i ring med de samme for og imod. Så jeg stopper foreløbig yderligere opslag her. De sidste 2 dage har jeg dog fået den gamle drevne politiker Steen Ørskov på banen og han giver os ret i, at mange i kommunalbestyrelsen er "hoppet på flere boliger" og at der er investorer som meget opmærksomme denne profitmulighed. Idag fik jeg endda medhold af en arkitekt bosat i Hvidovre.

AKF som er investor i projektet, har milliarder i baghånden og har nok aktuelt brugt 30-40 mio kr. på at opkøbe ejere på Kløverprisvej/Hvidovrevej, jeg har tjekket deres opkøb på de tinglyste handler på adresserne, Aldi bygningen alene havde en værdi på 15 mio. kr. alene.

Så den dårlige nyhed er, at AKF med den investering de allerede har brugt, så kommer der nok et pojekt op at stå, vi kan så håbe Højhuset m.m. nedskaleres. Meen det jo valgår, så måske nogen politikere tænker sig en ekstra gang om.

God weekend til alle

BH

Kjeld

 


Kjeld Nielsen

Borgermøde den 4.3.2021 Kløverprisvej/Hvidovrevej

2021-03-04 21:38:48
Konklusion på projekt Kløverprisvej/Hvidovrevej efter borgermøde afholdt i dag den 4.3.2021 Man kan med rimelighed spørge om, det er ok, at afholde borgermøde, når det skal ske digitalt og hvor de fleste ikke kan komme til orde. Nuvel, også denne del af projektets liv skal åbenbart foregå, på en måde, som efter min opfattelse, ikke er helt i den ånd som både planlov og kommunalbestyrelse bør overholde. Som jeg oplevede det, blev alle kritiske spørgsmål blev henvist til, at man som borger skal formulere disse i høringssvarende!

Det jeg kan konkludere er :

At der meget tidligt og meget indgående har været møder mellem AKF og kommunen, hvor mange detaljer har været drøftet. Dette er hvad jeg tidligere har påstået, men alligevel har kommunen ikke valgt at inddrage borgerne!

At kommunen ikke kunne forklare hvorfor og hvordan Planstrategi 2019 pludselig indeholdt et detaljeret afsnit om Kløverprisvej/Hvidovrevej med bygning op til 15 etager, som det eneste af de udpegede 17 byudviklingsområder.

At investor AKF vaskede hænder om ændring af den bevaringsværdige status for hjørnebygningen på Kløverprisvej/Hvidovrevej, da de først overtog denne i 2019!

At man fra KANT arkitekter ikke havde taget notits af indbliksgener fra højhusene på 5,6 og 7 etager, man havde kun tænk på "Tårnet".

At AKF ikke mente man skulle være bange for værdiforringelse af sin ejerbolig, fordi fornyelsen af bebyggelsen på hjørnet af Kløverprisvej/Hvidovrevej tværtimod måske gjorde det modsatte!!!!!!!

At indbliksgener var velkendt, det har man jo blot fra sin eksisterende nabo , som kan kigge over hækken, så det underforstået ikke noget problem!!!!

At togstøj var acceptabelt for S-tog, man glemte, at nævne gods- og fjerntog!!!

At AKF ikke præcist kunne svare på hvilke boliger og hvor mange der var planlagt. Direktørens estimat var dog i omegnen af 300 boliger og 170 parkeringspladser. Idag er der på området en bygning med 4 ejerlejligheder og en restaurant og 4 villaer et supermarked og en pendler p-plads!!!!!

At forklaringen om støjpåvirkning af området og kvarteret omkring var så teknisk, at jeg ikke kunne følge med.

At den forøgede trafikintensitet og forurening kunne kommune godt leve med, ligesom skolevejene var sikret med ændring af udkørsel og trafiklys!

Dette blot en forkortet version/referat af et borgermøde, som fandt sted digitalt, med de begrænsninger det medfører. Som borger er jeg smadder ærgerlig over, at Arkitektfirmaet KANT ikke har fået lov til, at modtage ideer fra borgerne, fra andre eksperter i tegningen af projektet, da jeg opfatter de de er dygtige og selvfølgelig vil lave det bedste projekt. Jeg blev til gengæld ikke overbevist om, at AKF som investor, selvom de påstod det modsatte, havde samme intension. Og det værste er, at vor kommunalbestyrelse har ladet "stå til" og overladt de fleste forhandlinger til "forvaltningen", hvilket med vores erfaring, jeg tænker de fleste borgere gerne havde været foruden. Men kære medborgere i morgen er der atter en dag og den 16. november 2021 er der kommunalvalg. Mh Kjeld

Kjeld Nielsen

Borgermøde den 4.3.2021 Kløverprisvej/Hvidovrevej

2021-02-28 09:20:13

Kære alle underskrivere

Vi tæt på de første 100 underskrifter mod forslaget, tak for det.

Husk der er borgermøde den 4.3.2021 om lokalplansforslag 147, jeg vil deltage.

God weekend til alle

MH

Kjeld

 

DIGITALT BORGERMØDE OM FORSLAG TIL LOKALPLAN 147 VED KLØVERPRISVEJ OG HVIDOVREVEJ

 
24. februar 2021

Hvidovre Kommune inviterer til digitalt borgermøde torsdag den 4. marts 2021 kl. 19-21 om udviklingen af et nyt boligområde med butikker på hjørnet af Kløverprisvej og Hvidovrevej. Pga. restriktionerne med Covid-19 afholdes borgermødet udelukkende digitalt.

På foranledning af en konkret ansøgning om at gennemføre et by- og boligudviklingsprojekt ønsker kommunalbestyrelsen med denne lokalplan at muliggøre, at området kan omdannes til boligområde med mulighed for butikker, kontor- og serviceerhverv.

På mødet den 4. marts vil lokalplanens indhold blive gennemgået, og deltagerne kan møde udviklerne, som vil præsentere projektet. Man vil prøve at afklare spørgsmål, der måtte være til lokalplanens indhold, så deltagerne kan blive bedst muligt klædt på til at kunne indsende forslag og bemærkninger på høringsportalen.

Deltag i det digitale borgermøde

Mødet foregår digitalt via Microsoft Teams. På dagen for borgermødet vil der på forsiden af hvidovre.dk være en henvisning til høringssiden for lokalplansforslaget. Her kan du finde linket til mødet. Det vil være muligt at stille spørgsmål i chatten. Efter hver præsentation vil der blive samlet op på spørgsmålene.

 

 

 


Kjeld Nielsen

Bekræft din underskrift via mail, den ligger måske i din spam, eller uønsket mail

2021-02-26 00:17:04

Højhus_Hvidovrevej2.jpg

Kære alle

Vi nu oppe på samlet  88 underskrifter, det går strygende, tak endnu engang for jeres engagement. kOMMUNALBESTYRELSEN FÅR MED JERES HJÆLP LIDT AT TÆNKE OVER!

VIGTIGT: i SKAL BEKRÆFTE JERES UNDERSKRIFT VIA EN MODTAGET MAIL I JERES INDBAKKE. 3 AF JER HAR IKKE BEKRÆFTET JERES UNDERSKRIFT!

PRØV AT KIGGE I JERES SPAM MAIL ELLER JERES UØNSKET MAIL OG SE OM DER IKKE LIGGER EN MAIL OM BEKRÆFTELSE AF UNDERSKRIFT! PRØV AT FIND DEN OG BEKRÆFT LINKET.

I KAN ALLE LØBENDE FØLGE MED I HVEM OG HVOR MANGE DER HAR UNDERSKREVET VED AT KLIKKE PÅ LINKET NEDENUNDER.

RIGTIG DEJLIG WEEKEND TIL JER ALLE

MANGE HILSNER

KJELD NIELSEN

https://www.skrivunder.net/nej_til_hojhus_i_hvidovre_nord_kloverprisvejhvidovrevej_lokalplan_147_og_tillag_113_til_kommuneplan_201lan


Kjeld Nielsen

Underskriftsindsamling på Nej til Højhus

2021-02-24 22:44:04

Tak for jeres deltagelse, vi nu oppe på 15 underskrifter i gruppen Hvidovre 2650 og 64 underskrifter i gruppen Hvidovre lokalpolitiske side. Det synes jeg er helt fint på 9 dage. Jo flere jo bedre, så fortæl naboer og andre i kender i Hvidovre om muligheden for at støtte "denne gode sag", som i overmorgen rammer andre borgere i Hvidovre.

https://www.skrivunder.net/nej_til_hojhus_i_hvidovre_nord_kloverprisvejhvidovrevej_lokalplan_147_og_tillag_113_til_kommuneplan_201lan?fbclid=IwAR0uGc9_GVscA8w-xwIC7_8YlVSn7N7qIVi4aI0Nkt46sXYtjMmampa6qTo

 

Mange hilsner 

Kjeld Nielsen


Kjeld Nielsen



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.