Underskriftindsamling vedr. udkørselsproblemer i Trillegården.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Lukningen af Januarvej og Februarvej foreslås gjort permanent.

2021-03-24 17:16:08

Dette vil gøre vores udkørselsproblemer fra Trillegården i myldretiden permanente, såfremt der ikke findes en anden løsning for os i Trillegården. Dette er selvfølgelig uacceptabelt!

Teknisk forvaltning med rådmand Simsek i spidsen har foreslået at Trillegårdsvej forlænges forbi børnehaven og p-plasene til Snogebæksvej og Snogebæksvej forbindes med Nykersvej, hvor der så kan ske udkørsel til Ringvejen ved det lyskryds der er der.

Har andre et bedre og konkret forslag til hvordan vores udkørselsproblemer fra Trillegården løses, så hører jeg gerne fra jer. Så vil jeg offentliggøre dem her og i Trillegårdens Facebook gruppe.

Vi må simpelthen i gang med at finde økonomisk realistiske løsninger på udkørselsproblemerne.

 

Med venlig hilsen

Christian Dahlerup

 

 

Fra Lokalavisen

"

Rådmand vil lukke veje i trafikbelastet kvarter i Aarhus

Rådmand Bünyamin Simsek ønsker at gør forsøg med vejlukninger permanent

Bünyamin Simsek (V), der er rådmand for Teknik og Miljø, ønsker at fredeliggøre Januarvej og Februarvej i det såkaldte Kalenderkvarter, der ligger i den vestlige del af Aarhus. Her har beboere de seneste år oplevet, at bilister har brugt kvarteret som gennemkørsel fra Herredsvej til Viborgvej.

Det oplyser Teknik og Miljø i en pressemeddelelse.

Foto: Google Maps
 

Derfor har rådmanden fremsendt et projekt til byrådet. Det skal sikre en etablering af et støjværn og en lokalvej langs med Herredsvej fra Fjældevænget til og med Januarvej. Lokalvejen vil ikke have vejtilslutning til Herredsvej.

”Det er vigtigt, at vi gør beboelseskvarterer i Aarhus så fredelige som muligt. Der, hvor vi tilbringer det meste af vores liv, hvor vores børn vokser op, skal vi minimere støjen, hvis det er muligt. Jeg håber, at beboerne i Kalenderkvarteret bliver glade for det nye projekt for området,” siger Bünyamin Simsek (V) i pressemeddelelsen.

I næsten et år har Januarvej og Februarvej som et forsøg været lukket for at teste, om det kunne fungere for beboerne i området. En høring blandt kvarterets beboere viser ifølge pressemeddelelsen et klart ønske om, at forsøgslukningerne skal gøres permanente. Af 209 høringssvar ønsker 194, lukningerne bliver gjort permanente, mens syv er imod. Forsøget er forlænget til 1. juli 2021, så byrådet kan nå at behandle indstillingen fra Teknik og Miljø.

Illustration: Aarhus Kommune
 

”Det har vist sig, at langt de fleste beboere har været meget tilfredse med den fredeliggørelse, som er sket i kvarteret, som følge af lukningerne. Derfor er det kun naturligt, at vi lytter til dem,” siger Bünyamin Simsek (V) i pressemeddelelsen.

Udover støjværn og lokalvej indeholder projektet desuden en forlængelse af højre svingspor på Herredsvej mod Ringvejen."


Christian Dahlerup



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...