Law of Authority / Myndigheds Lov - regulate authorities /regulerer myndigheder

Kontakt forfatteren af dette andragende

HAVE REQUESTED LAWYER TO COMPLAIN ABOUT LACK OF HUMAN RIGHTS IN LAW - GLOBALLY

2018-05-25 09:03:13

Hello everyone,

 

Thank you !!! each of you - for signing this petition. 

 

I have just written the following to https://www.dlapiper.com. They are making a omplaint about Danish TV VAT costs to EU and received funding to be able to offer people to complain about this for free (IF IT IS NOT A SCAM ---- TIME WILL TELL). 

"I just signed to participate in the complaint about the Danish TV licence. But now I wonder if you can undertake a similar task for people, globally, that like me, want to ensure that Universal Human Rights of 1948 be incorporated into the law, because they are not actually a legal requirement by any government until this has been done. So far, since 1948 - not one single government has incorporated them into the law. There is one only significant detail that should NOT be incorporated into law. That is to delete any reference to United Nations as I discovered, that they already in 1946 have made an Immunity Treaty for themselves and this means they exclude themselves from having to obey any law in any nation - pay taxes, tariffs, customs, be searched, charged etc. and this even includes their families, employees etc. Totally unacceptable and an abhorrance of human rights to make some people excluded from having to obey the same law as everyone else. Please see the facebook page Jus Cogens or contact me for more details. I have over 70 people that signed to complain about this issue in Denmark but I very much want it to be global."

HOLD THUMBS - MAYBE WE WILL BE LUCKY THIS TIME :) No harm in trying !

Best regards,

Lesley


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

Svar fra Kirsten Normann Andersen, MF og min kommentar

2018-02-13 02:43:24

Det er så dejligt at en politiker har taget den tid til at bevare min henvendelse. Ikke alene har Kirsten Normann Andersen besvaret e-mail men hun viser at hun også har læst det og taget stilling til det. STOR TAK til Kirsten Normann Andersen herfor.

Desværre er svaret evidens at hun ikke har læst Grundloven for det viser hendes svar, at hun ikke har gjort. Hun kende åbenbart slet ikke indholdet og betydning af Grundloven. Jeg formoder også hun ikke har læst for eksempel Immunitets Traktaterne fra FN eller EU.

Kirsten Normann Andersen udstiller sig derved som ignorant om så væsentlige forhold der er så afgørende for folkets ve og vel - at man må spørge om hun overhovedet er egnet til at være folketingsmedlem.

Men, på den anden side må man undskylde hende fordi trods alt har befolkning ikke stillet en eneste krav til folketings medlemmer om, at de har pligt og ansvar for, at skulle have kendskab til indholdet af Grundloven og Immunitets Traktaterne.

Folket har faktisk aldrig nogen sinde stillet en eneste krav til politiker om hvad de skal kunne for at blive valgt til folketinget.

Vi har betingelsesløst - uden en eneste betingelse - givet folketinget magt til at hersker landet i samarbejde med regenten med total immunitet for deres manglende evner, vilje og lyst til at tage deres ansvars poster alvorligt med henblik på at sikre folkets og landets bedste interesse.

Dette skrev jeg til alle folketings medlemmer ..
Kære medlem af Folketinget,
På vegne af en lille gruppe tillade jeg mig at bede dig om at få dette lov forslag fremlagt til afstemning i folketinget. Her er tale om en lov til gavn for hele folket. Også dig ! .... (allerede delt herind i forrige oplæg)

-----------------------------------------

Kære Lesley Tak for din henvendelse.   Jeg er rigtig glad for borgernes mulighed for at stille forslag til behandling i folketingssalen. Dels giver forslagene mulighed for en god debat – både mens der samles underskrifter, og også såfremt forslaget opnår opbakning til behandling i folketingssalen.   Jeg tror jeg forstår intentionen med dit forslag, som jeg dog mener, for en stor del er fastsat i grundloven. Jeg er naturligvis også optaget af, at offentlige myndigheder skal behandle borgere med respekt. Det mener jeg også er normen.   Jeg ser derfor ikke for mig, at jeg kan påtage mig at fremsætte forslaget i den nuværende form, men jeg sætter stadig pris på debatten.   Med venlig hilsen   Kirsten Normann Andersen MF


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

Myndigheds Lov - Henvendelse til Folketinget

2018-01-30 04:54:40

Kære alle der har underskrevet,

 

Jeg bekræfter jeg har i dag sendt anmodning til alle folketings medlemmer om, at præsenterer lov forslaget. Folketing medlems liste udviste 190 medlemmer men nogle af dem var afløser. Jeg anvendt alle 190 stykke. Jeg har ikke videre givet nogle navn af underskrifter for vi havde i forvejen ikke nok til at opnå 50.000 så nu er spørgsmålet om vi blot kan opnå at få en eneste folketings medlem til at påtager sig ansvaret herfor. 

 

Jeg sikrede mig at E-mails var markeret med anmodning om kvittering for modtagelse og kvittering at den er læst. "Automatisk svar" og i nogle tilfælde "læste"har jeg allerede og straks fået 56 kvitteringer. Jeg regne med at få flere. Ikke alle vælge at disse skal besvares automatisk. Disse automatisk svar/læste er alle formuleret personligt og indivuelt med nogle lunde det samme besked om, at de ikke har tid til at svarer alle henvendelser men vil læse alle beskeder.  I nogle tilfælde anmoder de om at man kontakte deres sekretær. 

 

Så kære søde alle der skrev under, jeg syntes stort set mit job er næsten overstået med hensyn til dette opgave. Jeg formoder jeg må skrive til jer nogle gange afhængig af hvilke svar jeg få. Jeg bad om de bekræfter om de vil præsenterer lov forslag eller ej og sagde at kommentarer var velkommen. 

 

DU KAN OGSÅ GØRE NOGET :) Hvis du skrive eller møde et folketing medlem kan du spørge dem om deres indstilling fordi E-mail er principielt noget vi alle ønsker os og derved fra os alle. På denne vis - gøre du ATTER opmærksom på at folket vente for at se - hvordan de reagerer. Fortæl dine venner og bekentskaber. Snak om det. Lad det ikke gå i glemme bogen. 

 

Her er den tekst jeg anvendte:

 

" Kære medlem af Folketinget,   På vegne af en lille gruppe tillade jeg mig at bede dig om at få dette lov forslag fremlagt til afstemning i folketinget. Her er tale om en lov til gavn for hele folket. Også dig ! (så billedet som viser hele teksten af forslaget).   Dette er en enestående mulighed for dig at vise folk, at det arbejde du lave er den nødvendige indsats for at give os alle en lov, der beskytte vores grundlæggende rettigheder, uanset hvem der er i regeringen i øjeblikket, og uanset hvem der kommer i regering i fremtiden.   Vis os, at du virkelig vil opnå en nation der er åben, gennemsigtig og demokratisk. Et samfund der giver borgerne tryghed – og indflydelse - at vores fælles indkomster og ejendom forvaltes på en måde, der er i vores fælles bedste interesse.   Jeg vil gerne bede om advis om du har accepteret at påtage dig denne opgave eller ej. Kommentarer er meget velkomne.   Jeg ser frem til at høre fra dig snarest muligt.   Med venlig hilsen Levende mennesker leah (navn adresse og telefon)".

 

Hav en god dag <3 

 

mvh

 


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

SIDSTE DAG imorgen.

2017-12-30 18:33:46

Kære alle der har underskrevet Myndigheds Lov,

 

I morgen er sidste dag for indsamling af underskrifter for denne oplæg for at kræve der indføres en lov der regulerer myndigheder. Vi opnå ikke de 50.000 underskrifter men til gengæld ses at vi har underskrifter for mangfoldige steder i hele landet. 

 

I det nye år vil jeg skrive E-mail for at opfordre jer alle til at støtte, at jeg kan få lov til at aflevere underskrifterne. 

 

Være med god mod.

Hav en rigtig god nytårs aften. :) <3

 

Knus fra levende menneske leah

lesley christensen (FB Jus Cogens)


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

Blot EN minister

2017-12-19 22:40:48

Hej Alle,

 

På grund af udtalelser på TV har jeg ændret oplægget til at tilføje vi enten skal have 50.000 underskrifter eller

blot EN minister

for at få præsenteret denne oplæg som lov forslag. 

 

Kom så folk DEL !!!

Kende du en Minister du kan overbevise om, at fremlægge dette som forslag ?

Overlad ikke det hele til mig.

Jeg er ikke superman. 

Jeg har behov for at I også trække læsset. 

Det er til gavn for ALLE mennesker i samfundet, undtagen dem der ikke vil - FOLKET !

 

mvh

Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

3 ÆNDRINGER / 3 AMENDMENTS

2017-12-16 19:35:01

Hej Alle,

3 væsentlige ændringer til denne underskrifts indsamling.

 

  • Tilføjet "undtagen §29 3)" i §5. Universelle menneskerettigheder fra 1948 skal indføres i loven undtagen §29 stk 3.
  • Fjernet kravet for CPR nummer. 
  • Tilføjet definition Social og naturlig diversitet:
    "At værdsætte, at den naturlige indbyrdes afhængighed, der eksisterer mellem menneskeheden, kulturer, og det naturlige miljø er afgørende for fred og økologiske/biologiske balance på hele jorden og i rummet.

Jeg håber I vil alle gøre en SÆRLIG INDSATS for at dele denne underskrifts samling nu når krav til CPR nummer er fjernet

 

På forhånd tak :)

mvh

Lesley Christensen (FB Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

----------------------------------------

ENGLISH

 

Hello Everyone,

3 significant changes to this collection

  • Added "except §29 3." in §5.  Universal human rights from 1948 must be introduced in the law except §29 3).
  • Removed the requirement for CPR number. 
  • Added definition of Social and natural diversity:
    "To appreciate that the natural interdependence that exists between humanity, cultures, and natural environment are crucial for peace and ecological / biological balance of the earth and in space.

 

I hope you will all make a special effort to share this petition now when requirements for CPR number is removed.

 

Thanks in advance :)

 

with kind regards,

 

Lesley Christensen (FB Jus cogens - Leah Lesley Christensen)


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

MEGET VÆSENTLIG PROBLEM med FN´s menneskerettigheder 1948

2017-12-04 20:37:12

ENGLISH BELOW 


Jeg har opdaget en MEGET VÆSENTLIG PROBLEM med FN´s menneskerettigheder 1948 i paragraf 29 hvor der kræves at disse rettigheder ikke må være i strid med FN´s formål og principper. MEN - vi véd idag at FN´s formål og principper er formuleret i IMMUNITETS TRAKTATER der giver sig selv og alle der arbejde for hende og alle deres familie og tjeneste folk og ansatte højere privilegier og bedre betingelser hævet over alle andre lov end andre levende mennesker. En ren krænkelser af selve menneskerettigheder og hele denne´s tekst. Sågar en grov og kriminel krænkelse ! Derfor har jeg streget den ud og erstattet det som du kan se med en tekst der kræver at der "må i intet tilfælde udøves i strid med de heri rettigheder og friheder.". Dette er en afsnit af tekst som jeg har kopieret fra paragraf 30. Se alle paragrafer her https://www.facebook.com/groups/FestivalForAktivister/permalink/1679771892079520/

Der er kun 30 kort paragraffer i Universale Menneskerettigheder af 1948

Artikel 1.
Alle mennesker er født frie og lige i værdighed og rettigheder. De er udstyret med fornuft og samvittighed, og de bør handle mod hverandre i en broderskabets ånd.

Artikel 2.
Enhver har krav på alle de rettigheder og friheder, som nævnes i denne erklæring, uden forskelsbehandling af nogen art, f. eks. på grund af race, farve, køn, sprog, religion, politisk eller anden anskuelse, national eller social oprindelse, formueforhold, fødsel eller anden samfundsmæssig stilling.
Der skal heller ikke gøres nogen forskel på grund af det lands eller områdes jurisdiktionsforhold eller politiske eller internationale stilling, til hvilket en person hører, hvadenten dette område er uafhængigt, under formynderskab eller er et ikke selvstyrende område, eller dets suverænitet på anden måde er begrænset.

Artikel 3.
Enhver har ret til liv, frihed og personlig sikkerhed.

Artikel 4.
Ingen må holdes i slaveri eller trældom ; slaveri og slavehandel under alle former skal være forbudt.

Artikel 5.
Ingen må underkastes tortur eller grusom, umenneskelig eller vanærende behandling eller straf.

Artikel 6.
Ethvert menneske har overalt i verden ret til at blive anerkendt som retssubjekt.

Artikel 7.
Alle er lige for loven og har uden forskelsbehandling af nogen art lige ret til lovens beskyttelse. Alle har ret til lige beskyttelse mod enhver forskelsbehandling i strid mod denne erklæring og mod enhver tilskyndelse til en sådan forskelsbehandling.

Artikel 8.
Enhver har ret til en fyldestgørende oprejsning ved de kompetente nationale domstole for handlinger, der krænker de fundamentale rettigheder, som forfatningen eller loven giver vedkommende.

Artikel 9.
Ingen må underkastes vilkårlig anholdelse, tilbageholdelse eller landsforvisning.

Artikel 10.
Enhver har under fuld ligeberettigelse krav på en retfærdig og offentlig behandling ved en uafhængig og upartisk domstol, når der skal træffes en afgørelse med hensyn til hans rettigheder og forpligtelser og med hensyn til en hvilken som helst mod ham rettet strafferetslig anklage.

Artikel 11.
Enhver, der anklages for et strafbart forhold, har ret til at blive anset for uskyldig, indtil hans skyld er godtgjort i henhold til lov ved en offentlig retshandling, hvorunder han har fået alle de garantier, der er fornødne for hans forsvar.
Ingen må anses for skyldig i noget strafbart forhold på grund af nogen handling eller undladelse, der ikke i henhold til national eller international ret var strafbar på det tidspunkt, da den blev begået. Der skal heller ikke kunne idømmes strengere straf end fastsat på den tid, da det strafbare forhold blev begået.

Artikel 12.
Ingen må være genstand for vilkårlig indblanding i private forhold, familie, hjem eller korrespondance, ej heller for angreb på ære og omdømme. Enhver har ret til lovens beskyttelse mod sådan indblanding eller angreb.

Artikel 13.
Enhver har ret til at bevæge sig frit og til frit at vælge opholdssted indenfor hver stats grænser.
Enhver har ret til at forlade et hvilket som helst land, herunder sig eget, og til at vende tilbage til sit eget land.

Artikel 14.
Enhver har ret til i andre lande at søge og få tilstået asyl mod forfølgelse.
Denne ret må ikke påberåbes ved anklager, der virkelig hidrører fra ikke-politiske forbrydelser eller fra handlinger i strid med De forenede Nationers formål og principper.

Artikel 15.
Enhver har ret til en nationalitet.
Ingen må vilkårligt berøves sin nationalitet eller nægtes ret til at skifte nationalitet.

Artikel 16.
Uden begrænsninger af racemæssige, nationalitetsmæssige eller religiøse grunde har mænd og kvinder, der har nået myndighedsalderen, ret til at gifte sig og stifte familie. De har krav på lige rettigheder med hensyn til indgåelse af ægteskab, under ægteskabet og ved dettes opløsning.
Ægteskab skal kun kunne indgås med begge parters frie og fulde samtykke.
Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse.

Artikel 17.
Enhver har ret til at eje ejendom såvel alene som i fællig med andre.
Ingen må vilkårligt berøves sin ejendom.

Artikel 18.
Enhver har ret til tanke-, samvittigheds- og religionsfrihed: denne ret omfatter frihed til at skifte religion eller tro og frihed til enten alene eller i fællesskab med andre, offentligt eller privat, at give udtryk for sin religion eller tro gennem undervisning, udøvelse, gudsdyrkelse og overholdelse af religiøse forskrifter.

Artikel 19.
Enhver har ret til menings- og ytringsfrihed; denne ret omfatter frihed til at hævde sin opfattelse uden indblanding og til at søge, modtage og meddele oplysning og tanker ved et hvilket som helst meddelelsesmiddel og uanset landegrænser.

Artikel 20.
Alle har ret til under fredelige former frit at forsamles og danne foreninger.
Ingen kan tvinges til at være medlem af en forening.

Artikel 21.
Enhver har ret til at deltage i sit lands styre enten direkte eller gennem frit valgte repræsentanter.
Enhver har ret til lige adgang til offentlige embeder og hverv i sit land.
Folkets vilje skal være grundlaget for regeringens myndighed; denne vilje skal tilkendegives gennem periodiske og virkelige valg med almindelig og lige valgret og skal udøves gennem hemmelig afstemning eller tilsvarende frie afstemningsmåder.

Artikel 22.
Enhver har som medlem af samfundet ret til social tryghed og har krav på, at de økonomiske, sociale og kulturelle rettigheder, der er uundværlige for hans værdighed og hans personligheds frie udvikling, gennemføres ved nationale foranstaltninger og internationalt samarbejde og i overensstemmelse med hver stats organisation og hjælpekilder.

Artikel 23.
Enhver har ret til arbejde, til frit valg af beskæftigelse, til retfærdige og gunstige arbejdsvilkår og til beskyttelse mod arbejdsløshed.
Enhver har uden forskel ret til lige løn for lige arbejde.
Enhver, der arbejder, har ret til et retfærdigt og gunstigt vederlag, der sikrer ham selv og hans familie en menneskeværdig tilværelse, og om fornødent tillige til andre sociale beskyttelsesforanstaltninger.
Enhver har ret til at danne og indtræde i fagforeninger til beskyttelse af sine interesser.

Artikel 24.
Enhver har ret til hvile og fritid, herunder en rimelig begrænsning af arbejdstiden, og til periodisk ferie med løn.

Artikel 25.
Enhver har ret til en sådan levefod, som er tilstrækkelig til hans og hans families sundhed og velvære, herunder til føde, klæder, bolig og lægehjælp og de nødvendige sociale goder og ret til tryghed i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom, uarbejdsdygtighed, enkestand, alderdom eller andet tab af fortjenstmulighed under omstændigheder, der ikke er selvforskyldt.
Mødre og børn har krav på særlig omsorg og hjælp. Alle børn skal, hvadenten de er født i eller udenfor ægteskab, have den samme sociale beskyttelse.

Artikel 26.
Enhver har ret til undervisning. Undervisningen skal være gratis, i det mindste på de elementære og grundlæggende trin. Elementær undervisning skal være obligatorisk. Teknisk og faglig uddannelse skal gøres almindelig tilgængelig for alle, og på grundlag af evner skal der være lige adgang for alle til højere undervisning.
Undervisningen skal tage sigte på den menneskelige personligheds fulde udvikling og på at styrke respekten for menneskerettigheder og grundlæggende friheder. Den skal fremme forståelse, tolerance og venskab mellem alle nationer og racemæssige og religiøse grupper, og den skal fremme De forenede Nationers arbejde til fredens bevarelse.
Forældre har førsteret til at vælge den form for undervisning, som deres børn skal have.

Artikel 27.
Enhver har ret til frit at deltage i samfundets kulturelle liv, til kunstnydelse og til at blive delagtiggjort i videnskabens fremskridt og dens goder.
Enhver har ret til beskyttelse af de moralske og materielle interesser, der hidrører fra en hvilken som helst videnskabelig, litterær eller kunstnerisk frembringelse, som vedkommende har skabt.

Artikel 28.
Enhver har krav på en social og international orden, i hvilken de i denne erklæring nævnte rettigheder og friheder fuldtud kan virkeliggøres.

Artikel 29.
Enhver har pligter overfor samfundet, der alene muliggør personlighedens frie og fulde udvikling.
Under udøvelsen af sine rettigheder og friheder er enhver kun underkastet de begrænsninger, der er fastsat i loven alene med det formål at sikre skyldig anerkendelse af og hensyntagen til andres rettigheder og friheder og med det formål at opfylde de retfærdige krav, som moralen, den offentlige orden og det almene vel stiller i et demokratisk samfund.
Disse rettigheder og friheder må i intet tilfælde udøves i strid med De forenede Nationers formål og principper. må i intet tilfælde udøves i strid med de heri opregnede rettigheder og friheder.

Artikel 30.
Intet i denne erklæring må fortolkes som givende nogen stat, gruppe eller enkeltperson hjemmel til at indlade sig på nogen virksomhed eller foretage nogen handling, der tilsigter at nedbryde nogen af de heri opregnede rettigheder og friheder.

 
ENGLISH

VERY IMPORTANT PROBLEM with UN Human Rights in 1948

I have discovered a VERY IMPORTANT PROBLEM with UN Human Rights in 1948 in paragraph 29, where it is required that these rights should not be contrary to the UN's purposes and principles. BUT - we know today that the UN's purposes and principles are formulated in the IMMUNITY TREATIES that give themselves and everyone who works for her and all their family and service people and employees higher privileges and better conditions raised above all other law than other living people . A pure violation of human rights and all of its text. In fact, a gross and criminal offense! That's why I've stuck it out and replaced it as you can see with a text that requires that "in no case be exercised contrary to the rights and freedoms set forth herein." This is a section of text that I have copied from paragraph 30. See all sections here https://www.facebook.com/groups/FestivalForAktivister/permalink/1679771892079520/
Leah Lesley Christensen

There are only 30 short paragrafs in the Universal Human Rights of 1948

Article I
All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.


Article 2
Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.


Article 3
Everyone has the right to life, liberty and security of person.


Article 4
No one shall be held in slavery or servitude; slavery and the slave trade shall be prohibited in all their forms.

Article 5
No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment.

Article 6
Everyone has the right to recognition everywhere as a person before the law.

Article 7
All are equal before the law and are entitled without any discrimination to equal protection of the law. All are entitled to equal protection against any discrimination in violation of this Declaration and against any incitement to such discrimination.

Article 8
Everyone has the right to an effective remedy by the competent national tribunals for acts violating the fundamental rights granted him by the constitution or by law.

Article 9
No one shall be subjected to arbitrary arrest, detention or exile.

Article 10
Everyone is entitled in full equality to a fair and public hearing by an independent and impartial tribunal, in the determination of his rights and obligations and of any criminal charge against him.

Article 11
Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed innocent until proved guilty according to law in a public trial at which he has had all the guarantees necessary for his defence.
No one shall be held guilty of any penal offence on account of any act or omission which did not constitute a penal offence, under national or international law, at the time when it was committed. Nor shall a heavier penalty be imposed than the one that was applicable at the time the penal offence was committed.

Article 12
No one shall be subjected to arbitrary interference with his privacy, family, home or correspondence, nor to attacks upon his honour and reputation. Everyone has the right to the protection of the law against such interference or attacks.

Article 13 
Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each State.
Everyone has the right to leave any country, including his own, and to return to his country.

Article 14 
Everyone has the right to seek and to enjoy in other countries asylum from persecution.
This right may not be invoked in the case of prosecutions genuinely arising from non-political crimes or from acts contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Article 15 
Everyone has the right to a nationality.
No one shall be arbitrarily deprived of his nationality nor denied the right to change his nationality.

Article 16 
Men and women of full age, without any limitation due to race, nationality or religion, have the right to marry and to found a family. They are entitled to equal rights as to marriage, during marriage and at its dissolution.
Marriage shall be entered into only with the free and full consent of the intending spouses.
The family is the natural and fundamental group unit of society and is entitled to protection by society and the State.

Article 17 
Everyone has the right to own property alone as well as in association with others.
No one shall be arbitrarily deprived of his property.

Article 18
Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance.

Article 19
Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Article 20 
Everyone has the right to freedom of peaceful assembly and association.
No one may be compelled to belong to an association.

Article 21 
Everyone has the right to take part in the government of his country, directly or through freely chosen representatives.
Everyone has the right to equal access to public service in his country.
The will of the people shall be the basis of the authority of government; this will shall be expressed in periodic and genuine elections which shall be by universal and equal suffrage and shall be held by secret vote or by equivalent free voting procedures.

Article 22
Everyone, as a member of society, has the right to social security and is entitled to realization, through national effort and international co-operation and in accordance with the organization and resources of each State, of the economic, social and cultural rights indispensable for his dignity and the free development of his personality.

Article 23 
Everyone has the right to work, to free choice of employment, to just and favourable conditions of work and to protection against unemployment.
Everyone, without any discrimination, has the right to equal pay for equal work.
Everyone who works has the right to just and favourable remuneration ensuring for himself and his family an existence worthy of human dignity, and supplemented, if necessary, by other means of social protection.
Everyone has the right to form and to join trade unions for the protection of his interests.

Article 24 
Everyone has the right to rest and leisure, including reasonable limitation of working hours and periodic holidays with pay.

Article 25 
Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, and the right to security in the event of unemployment, sickness, disability, widowhood, old age or other lack of livelihood in circumstances beyond his control.
Motherhood and childhood are entitled to special care and assistance. All children, whether born in or out of wedlock, shall enjoy the same social protection.

Article 26 
Everyone has the right to education. Education shall be free, at least in the elementary and fundamental stages. Elementary education shall be compulsory. Technical and professional education shall be made generally available and higher education shall be equally accessible to all on the basis of merit.
Education shall be directed to the full development of the human personality and to the strengthening of respect for human rights and fundamental freedoms. It shall promote understanding, tolerance and friendship among all nations, racial or religious groups, and shall further the activities of the United Nations for the maintenance of peace.
Parents have a prior right to choose the kind of education that shall be given to their children.

Article 27 
Everyone has the right freely to participate in the cultural life of the community, to enjoy the arts and to share in scientific advancement and its benefits.
Everyone has the right to the protection of the moral and material interests resulting from any scientific, literary or artistic production of which he is the author.

Article 28
Everyone is entitled to a social and international order in which the rights and freedoms set forth in this Declaration can be fully realized.

Article 29 
Everyone has duties to the community in which alone the free and full development of his personality is possible.
In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society. 3. These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations. may in no case be exercised contrary to the rights and freedoms set forth herein.

Article 30
Nothing in this Declaration may be interpreted as implying for any State, group or person any right to engage in any activity or to perform any act aimed at the destruction of any of the rights and freedoms set forth herein.

 

Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

ENDELIG en kommentar om INDHOLDET - se selv !

2017-11-12 18:03  edit.png Redigér







Alexander Bruhn Johansen For en god ordens skyld, for at forebygge at mit svar forsvinder hvis Leah sletter sin kommentar kommer den lige herunder også:

---
Yderligere, nu har jeg læst forslaget igennem, så kan en sådan lov ikke vedtages i danmark, da den ikek er i overensstemmelse med grundloven - som samtlige folketingsmedlemmer har skrevet under på at opretholde - og underskriftsindsamlertilsyneladende ingen forstand har på jura.
Argumentet for at indkræve CPR nummer er at loven vil erstatte "dele af grundloven og mange andre lov(sic!)" - en absolut falsk påstand.

Dykker man lidt ned i loven, så er forslaget i sig selv ikke hverken vedtageligt eller behandleligt idet det hverken ændrer eller ophæver andre love eller paragraffer (de skal nævnes specifikt) - det er vigtigt fordi det er den eneste måde at gennemskue hvilke konsekvenser loven iøvrigt har på andre love og bestemmelser.

§ 1 påstår at skulle være "Jus Cogens" - en lov har ikke forrang fordi det skrives i en paragraf at den er det, men fordi den i sig natur og vedtagelsesform udviser en forrang og en karakter der kan bære det i sin fortolkning.
Jus Cogens er iøvrigt ikke et begreb der anvendes i national ret, men i folkeretten - en lov bliver iøvrigt aldrig Jus Cogens, da det netop er beskrivende for "tvingende normer, som ikke bør tilsidesættes"

§ 2 giver ikke juridisk mening, og forsøger at foreskriveet meget udefineret hensyn der skal tages i lovbehandling, men aldrig vil kunen defineres - særligt begrebet "være i harmoni med social og naturlig diversitet" giver mindre end ingen mening i et juridisk perspektiv, der ingen af disse ting er hverken principielt eller udtømmende beskrevet.

§ 3 er selvmodsigende, da noget ikke samtidigt kan tilhøre staten og folket, uagtet at de 2 størrelser kan være i sammenhæng og udskiftelige, so implicere "folket" individer. Hvis det er tilfældet forsøger loven reelt at ophæve statens eksistens - hvis det ikke er tilfældet, er det bare en floskel om at staten skal tjene folket.

§ 4 er problematisk i en selvstændig lov, og bør skrives ind i straffeloven hvis man virkelig mener at ingen handling foretaget med henblik på at afsløre korruption skal væres strafbar (uanset om det er mord, bedrageri, egen involvering m.m.m)

§5 - hvis der sigtes til den europæiske menneskeretskonvention, så er det allerede sket, og det har været tilfældet i efterhånden ganske lang tid (hele konventionen er indkorporeret i dansk lov siden 1992), det medfører også at ratificerede tillægsprotokoller.
Hvis der menes FN's universelle deklaration, savner jeg et argument for at EMRK ikke er tilstrækkelig (dert er meget lidt forskel, og EMRK er mere vidtgående og specifik i sit sprog end FN's)

§ 6 - se § 5

§7 - En egentlig folkedomstol... ja... jeg kender absoplut ingen eksempler på steder eller tider hvor en egentlig folkedomstol med et flertals krav på nogen nmåde har været hverken garant eller endda tydende på at udøve hverken juridisk vurdering eller retfærdighed - det vil faktisk være definitionen på en heksejagt.
Folket er allerede repræsenteret i strafferetten i form af domsmænd (som er i flertal i byretten og lige tal i landsretten).

 



 · Reply · 28 mins

Remove





Leah Lesley Christensen




Leah Lesley Christensen Det er en lang oplæg men jeg starte oppe fra. Naturligvis sletter jeg ikke en kommentar. 

Da der her er tale om JUS COGENS så har Danmark allerede JUS COGENS lov der rangerer højere end grund lov så det kan være du har ret for jeg er ikke jurist eller advokat men jeg savne den bevis herfor. 

Nej, jeg påstår ikke CPR nr for at erstatte Grundloven - men blot for at få lov forslaget præsenteret i folketinget og jeg frygte at hvis de 50.000 underskrifter der kræves ikke er juridisk ligitim folk der har ret til at stemme i Danmark - at de kan finde på at afviser forslaget af denne grund. 

Du har fuldstændig ret. Jeg har opgivet at ville ændre andre lov og kommet med en forslag der har JUS COGENS charakter netop af denne årsag at den vil være hævet over alle andre lov - og derfor vil menneskerettigheder 1948 indført i loven - gøre, at dommer og advokater ikke længere vil kunne ignorerer folkets menneskerettigheder i retsager og helle ikke længere tildele nogle folk IMMUNITET for disse vil BRYDE menneskerettigheder der skal have JUS COGENS niveau og derved hævet OVENOVER alle andre lov.

Ja, JUS COGENS skal netop være charakter af den lov og præcis fordi den skal være ""tvingende normer, som ikke bør tilsidesættes". Hvis du har forslag for, hvordan teksten kan ændres så den ser korrekt ud - vil jeg gerne ændre det - men hvis du blot kritiserer det fordi du ikke mener det vil vedtages i folketinget og mener heller ikke at folketinget er landet loven så savne jeg i den forklaring - hvad der skal til for at gøre den bedre og hvem folkets lov er - hvis ikke folketinget. 

Tak for den kommentar om "social og naturlig diversitet". Jeg har også spekuleret på det. Har du en forslag eller også må jeg tygge på det og komme med noget mere præcis. 

På sin vis er det en "floskel om at staten skal tjene folket" og ganske bevidst og med vilje for det har staten vist os, at de har glemt. Men denne paragraf hører også meget til den sidste hvor folket gives adgang til at kunne sige fra for eksempel når deres ejendom sælges til under pris og uden deres tilladelse.

Du har ret at nogle mennesker kan kom til at være straffe frit for tiltag de selv har deltaget i - men det ændre ikke den nuværende praksis for at kunne afslører bagmænd. Selvom det tilhører straffelov mener jeg den skal herinde under JUS COGENS fordi vi vil gerne have afsløret mega stor aktorer der begå masse mord og genocide og fattig gøre hele nationer og alt det under hemmeligheds kræmmeri så det er prisen der skal betales mener jeg for at få lokket folket til at kunne sige fra - uden at sætter sig selv i fare. 

Det henvises ABSOLUT IKKE til EMR for disse lov er blevet forvandlet til for eksempel at folket ikke længere har ret til at leve men at regeringer har ret til at slå i hjæl så jeg er stærk modstander af alle ændringer til menneskerettigheder der er foretaget efter 1948 da disse helt konsekvent er omformuleret på en måde der fratager folk flere og flere rettigheder. 

Det virker lidt som om du har misforstået et eller andet for jeg har bestemt ikke bedt om en folke domstol. Jeg mener at alle sager skal afgøres i retten men har man dømt en politiker for eksempel for at indlede en krig i IRAK uden beviser og med den konsekvens at mange hundrede tusinde mennesker er døde og mange millioner af mennesker er flygtninge så syntes jeg absolut at folket skal kunne sige fra - at vil have denne mennesker som myndighed igen. 

Stor tak Alexander Bruhn Johansen for at du er den eneste der har tilladt at kommenter denne tekst. Jeg vil gerne vide om du vil medvirke med mig til at formulere det mere professionelt og sikre at den har størst muligt grund til at kunne blive vedtaget uden dog at GIVE MIG for at det skal have JUS COGENS charakter - og skal være betragtet som en væsentlig lov der absolut begrænser den skade vores myndigheder kan gøre til folket både idag men også i fremtid uanset hvem der komme til at sidder i hvilke magt poster.

Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

MEGET VÆSENTLIG PROBLEM med FN´s menneskerettigheder 1948

2017-12-04 20:27:56

ENGLISH BELOW 


Jeg har opdaget en MEGET VÆSENTLIG PROBLEM med FN´s menneskerettigheder 1948 i paragraf 29 hvor der kræves at disse rettigheder ikke må være i strid med FN´s formål og principper. MEN - vi véd idag at FN´s formål og principper er formuleret i IMMUNITETS TRAKTATER der giver sig selv og alle der arbejde for hende og alle deres familie og tjeneste folk og ansatte højere privilegier og bedre betingelser hævet over alle andre lov end andre levende mennesker. En ren krænkelser af selve menneskerettigheder og hele denne´s tekst. Sågar en grov og kriminel krænkelse ! Derfor har jeg streget den ud og erstattet det som du kan se med en tekst der kræver at der "må i intet tilfælde udøves i strid med de heri rettigheder og friheder.". Dette er en afsnit af tekst som jeg har kopieret fra paragraf 30. Se alle paragrafer her https://www.facebook.com/groups/FestivalForAktivister/permalink/1679771892079520/

Der er kun 30 kort paragraffer i Universale Menneskerettigheder af 1948

Artikel 1.
Alle mennesker er født frie og lige i værdighed og rettigheder. De er udstyret med fornuft og samvittighed, og de bør handle mod hverandre i en broderskabets ånd.

Artikel 2.
Enhver har krav på alle de rettigheder og friheder, som nævnes i denne erklæring, uden forskelsbehandling af nogen art, f. eks. på grund af race, farve, køn, sprog, religion, politisk eller anden anskuelse, national eller social oprindelse, formueforhold, fødsel eller anden samfundsmæssig stilling.
Der skal heller ikke gøres nogen forskel på grund af det lands eller områdes jurisdiktionsforhold eller politiske eller internationale stilling, til hvilket en person hører, hvadenten dette område er uafhængigt, under formynderskab eller er et ikke selvstyrende område, eller dets suverænitet på anden måde er begrænset.

Artikel 3.
Enhver har ret til liv, frihed og personlig sikkerhed.

Artikel 4.
Ingen må holdes i slaveri eller trældom ; slaveri og slavehandel under alle former skal være forbudt.

Artikel 5.
Ingen må underkastes tortur eller grusom, umenneskelig eller vanærende behandling eller straf.

Artikel 6.
Ethvert menneske har overalt i verden ret til at blive anerkendt som retssubjekt.

Artikel 7.
Alle er lige for loven og har uden forskelsbehandling af nogen art lige ret til lovens beskyttelse. Alle har ret til lige beskyttelse mod enhver forskelsbehandling i strid mod denne erklæring og mod enhver tilskyndelse til en sådan forskelsbehandling.

Artikel 8.
Enhver har ret til en fyldestgørende oprejsning ved de kompetente nationale domstole for handlinger, der krænker de fundamentale rettigheder, som forfatningen eller loven giver vedkommende.

Artikel 9.
Ingen må underkastes vilkårlig anholdelse, tilbageholdelse eller landsforvisning.

Artikel 10.
Enhver har under fuld ligeberettigelse krav på en retfærdig og offentlig behandling ved en uafhængig og upartisk domstol, når der skal træffes en afgørelse med hensyn til hans rettigheder og forpligtelser og med hensyn til en hvilken som helst mod ham rettet strafferetslig anklage.

Artikel 11.
Enhver, der anklages for et strafbart forhold, har ret til at blive anset for uskyldig, indtil hans skyld er godtgjort i henhold til lov ved en offentlig retshandling, hvorunder han har fået alle de garantier, der er fornødne for hans forsvar.
Ingen må anses for skyldig i noget strafbart forhold på grund af nogen handling eller undladelse, der ikke i henhold til national eller international ret var strafbar på det tidspunkt, da den blev begået. Der skal heller ikke kunne idømmes strengere straf end fastsat på den tid, da det strafbare forhold blev begået.

Artikel 12.
Ingen må være genstand for vilkårlig indblanding i private forhold, familie, hjem eller korrespondance, ej heller for angreb på ære og omdømme. Enhver har ret til lovens beskyttelse mod sådan indblanding eller angreb.

Artikel 13.
Enhver har ret til at bevæge sig frit og til frit at vælge opholdssted indenfor hver stats grænser.
Enhver har ret til at forlade et hvilket som helst land, herunder sig eget, og til at vende tilbage til sit eget land.

Artikel 14.
Enhver har ret til i andre lande at søge og få tilstået asyl mod forfølgelse.
Denne ret må ikke påberåbes ved anklager, der virkelig hidrører fra ikke-politiske forbrydelser eller fra handlinger i strid med De forenede Nationers formål og principper.

Artikel 15.
Enhver har ret til en nationalitet.
Ingen må vilkårligt berøves sin nationalitet eller nægtes ret til at skifte nationalitet.

Artikel 16.
Uden begrænsninger af racemæssige, nationalitetsmæssige eller religiøse grunde har mænd og kvinder, der har nået myndighedsalderen, ret til at gifte sig og stifte familie. De har krav på lige rettigheder med hensyn til indgåelse af ægteskab, under ægteskabet og ved dettes opløsning.
Ægteskab skal kun kunne indgås med begge parters frie og fulde samtykke.
Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse.

Artikel 17.
Enhver har ret til at eje ejendom såvel alene som i fællig med andre.
Ingen må vilkårligt berøves sin ejendom.

Artikel 18.
Enhver har ret til tanke-, samvittigheds- og religionsfrihed: denne ret omfatter frihed til at skifte religion eller tro og frihed til enten alene eller i fællesskab med andre, offentligt eller privat, at give udtryk for sin religion eller tro gennem undervisning, udøvelse, gudsdyrkelse og overholdelse af religiøse forskrifter.

Artikel 19.
Enhver har ret til menings- og ytringsfrihed; denne ret omfatter frihed til at hævde sin opfattelse uden indblanding og til at søge, modtage og meddele oplysning og tanker ved et hvilket som helst meddelelsesmiddel og uanset landegrænser.

Artikel 20.
Alle har ret til under fredelige former frit at forsamles og danne foreninger.
Ingen kan tvinges til at være medlem af en forening.

Artikel 21.
Enhver har ret til at deltage i sit lands styre enten direkte eller gennem frit valgte repræsentanter.
Enhver har ret til lige adgang til offentlige embeder og hverv i sit land.
Folkets vilje skal være grundlaget for regeringens myndighed; denne vilje skal tilkendegives gennem periodiske og virkelige valg med almindelig og lige valgret og skal udøves gennem hemmelig afstemning eller tilsvarende frie afstemningsmåder.

Artikel 22.
Enhver har som medlem af samfundet ret til social tryghed og har krav på, at de økonomiske, sociale og kulturelle rettigheder, der er uundværlige for hans værdighed og hans personligheds frie udvikling, gennemføres ved nationale foranstaltninger og internationalt samarbejde og i overensstemmelse med hver stats organisation og hjælpekilder.

Artikel 23.
Enhver har ret til arbejde, til frit valg af beskæftigelse, til retfærdige og gunstige arbejdsvilkår og til beskyttelse mod arbejdsløshed.
Enhver har uden forskel ret til lige løn for lige arbejde.
Enhver, der arbejder, har ret til et retfærdigt og gunstigt vederlag, der sikrer ham selv og hans familie en menneskeværdig tilværelse, og om fornødent tillige til andre sociale beskyttelsesforanstaltninger.
Enhver har ret til at danne og indtræde i fagforeninger til beskyttelse af sine interesser.

Artikel 24.
Enhver har ret til hvile og fritid, herunder en rimelig begrænsning af arbejdstiden, og til periodisk ferie med løn.

Artikel 25.
Enhver har ret til en sådan levefod, som er tilstrækkelig til hans og hans families sundhed og velvære, herunder til føde, klæder, bolig og lægehjælp og de nødvendige sociale goder og ret til tryghed i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom, uarbejdsdygtighed, enkestand, alderdom eller andet tab af fortjenstmulighed under omstændigheder, der ikke er selvforskyldt.
Mødre og børn har krav på særlig omsorg og hjælp. Alle børn skal, hvadenten de er født i eller udenfor ægteskab, have den samme sociale beskyttelse.

Artikel 26.
Enhver har ret til undervisning. Undervisningen skal være gratis, i det mindste på de elementære og grundlæggende trin. Elementær undervisning skal være obligatorisk. Teknisk og faglig uddannelse skal gøres almindelig tilgængelig for alle, og på grundlag af evner skal der være lige adgang for alle til højere undervisning.
Undervisningen skal tage sigte på den menneskelige personligheds fulde udvikling og på at styrke respekten for menneskerettigheder og grundlæggende friheder. Den skal fremme forståelse, tolerance og venskab mellem alle nationer og racemæssige og religiøse grupper, og den skal fremme De forenede Nationers arbejde til fredens bevarelse.
Forældre har førsteret til at vælge den form for undervisning, som deres børn skal have.

Artikel 27.
Enhver har ret til frit at deltage i samfundets kulturelle liv, til kunstnydelse og til at blive delagtiggjort i videnskabens fremskridt og dens goder.
Enhver har ret til beskyttelse af de moralske og materielle interesser, der hidrører fra en hvilken som helst videnskabelig, litterær eller kunstnerisk frembringelse, som vedkommende har skabt.

Artikel 28.
Enhver har krav på en social og international orden, i hvilken de i denne erklæring nævnte rettigheder og friheder fuldtud kan virkeliggøres.

Artikel 29.
Enhver har pligter overfor samfundet, der alene muliggør personlighedens frie og fulde udvikling.
Under udøvelsen af sine rettigheder og friheder er enhver kun underkastet de begrænsninger, der er fastsat i loven alene med det formål at sikre skyldig anerkendelse af og hensyntagen til andres rettigheder og friheder og med det formål at opfylde de retfærdige krav, som moralen, den offentlige orden og det almene vel stiller i et demokratisk samfund.
Disse rettigheder og friheder må i intet tilfælde udøves i strid med De forenede Nationers formål og principper. må i intet filfælde udøves i strid med de heri opregnede rettigheder og friheder.

Artikel 30.
Intet i denne erklæring må fortolkes som givende nogen stat, gruppe eller enkeltperson hjemmel til at indlade sig på nogen virksomhed eller foretage nogen handling, der tilsigter at nedbryde nogen af de heri opregnede rettigheder og friheder.

 
ENGLISH


I have discovered a VERY IMPORTANT PROBLEM with UN Human Rights in 1948 in paragraph 29, where it is required that these rights should not be contrary to the UN's purposes and principles. BUT - we know today that the UN's purposes and principles are formulated in the IMMUNITY TREATIES that give themselves and everyone who works for her and all their family and service people and employees higher privileges and better conditions raised above all other law than other living people . A pure violation of human rights and all of its text. In fact, a gross and criminal offense! That's why I've stuck it out and replaced it as you can see with a text that requires that "in no case be exercised contrary to the rights and freedoms set forth herein.." This is a section of text that I have copied from paragraph 30. See all sections here https://www.facebook.com/groups/FestivalForAktivister/permalink/1679771892079520/
Leah Lesley Christensen

There are only 30 short paragrafs in the Universal Human Rights of 1948

Article I
All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.


Article 2
Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.


Article 3
Everyone has the right to life, liberty and security of person.


Article 4
No one shall be held in slavery or servitude; slavery and the slave trade shall be prohibited in all their forms.

Article 5
No one shall be subjected to torture or to cruel, inhuman or degrading treatment or punishment.

Article 6
Everyone has the right to recognition everywhere as a person before the law.

Article 7
All are equal before the law and are entitled without any discrimination to equal protection of the law. All are entitled to equal protection against any discrimination in violation of this Declaration and against any incitement to such discrimination.

Article 8
Everyone has the right to an effective remedy by the competent national tribunals for acts violating the fundamental rights granted him by the constitution or by law.

Article 9
No one shall be subjected to arbitrary arrest, detention or exile.

Article 10
Everyone is entitled in full equality to a fair and public hearing by an independent and impartial tribunal, in the determination of his rights and obligations and of any criminal charge against him.

Article 11
Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed innocent until proved guilty according to law in a public trial at which he has had all the guarantees necessary for his defence.
No one shall be held guilty of any penal offence on account of any act or omission which did not constitute a penal offence, under national or international law, at the time when it was committed. Nor shall a heavier penalty be imposed than the one that was applicable at the time the penal offence was committed.

Article 12
No one shall be subjected to arbitrary interference with his privacy, family, home or correspondence, nor to attacks upon his honour and reputation. Everyone has the right to the protection of the law against such interference or attacks.

Article 13 
Everyone has the right to freedom of movement and residence within the borders of each State.
Everyone has the right to leave any country, including his own, and to return to his country.

Article 14 
Everyone has the right to seek and to enjoy in other countries asylum from persecution.
This right may not be invoked in the case of prosecutions genuinely arising from non-political crimes or from acts contrary to the purposes and principles of the United Nations.

Article 15 
Everyone has the right to a nationality.
No one shall be arbitrarily deprived of his nationality nor denied the right to change his nationality.

Article 16 
Men and women of full age, without any limitation due to race, nationality or religion, have the right to marry and to found a family. They are entitled to equal rights as to marriage, during marriage and at its dissolution.
Marriage shall be entered into only with the free and full consent of the intending spouses.
The family is the natural and fundamental group unit of society and is entitled to protection by society and the State.

Article 17 
Everyone has the right to own property alone as well as in association with others.
No one shall be arbitrarily deprived of his property.

Article 18
Everyone has the right to freedom of thought, conscience and religion; this right includes freedom to change his religion or belief, and freedom, either alone or in community with others and in public or private, to manifest his religion or belief in teaching, practice, worship and observance.

Article 19
Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

Article 20 
Everyone has the right to freedom of peaceful assembly and association.
No one may be compelled to belong to an association.

Article 21 
Everyone has the right to take part in the government of his country, directly or through freely chosen representatives.
Everyone has the right to equal access to public service in his country.
The will of the people shall be the basis of the authority of government; this will shall be expressed in periodic and genuine elections which shall be by universal and equal suffrage and shall be held by secret vote or by equivalent free voting procedures.

Article 22
Everyone, as a member of society, has the right to social security and is entitled to realization, through national effort and international co-operation and in accordance with the organization and resources of each State, of the economic, social and cultural rights indispensable for his dignity and the free development of his personality.

Article 23 
Everyone has the right to work, to free choice of employment, to just and favourable conditions of work and to protection against unemployment.
Everyone, without any discrimination, has the right to equal pay for equal work.
Everyone who works has the right to just and favourable remuneration ensuring for himself and his family an existence worthy of human dignity, and supplemented, if necessary, by other means of social protection.
Everyone has the right to form and to join trade unions for the protection of his interests.

Article 24 
Everyone has the right to rest and leisure, including reasonable limitation of working hours and periodic holidays with pay.

Article 25 
Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, and the right to security in the event of unemployment, sickness, disability, widowhood, old age or other lack of livelihood in circumstances beyond his control.
Motherhood and childhood are entitled to special care and assistance. All children, whether born in or out of wedlock, shall enjoy the same social protection.

Article 26 
Everyone has the right to education. Education shall be free, at least in the elementary and fundamental stages. Elementary education shall be compulsory. Technical and professional education shall be made generally available and higher education shall be equally accessible to all on the basis of merit.
Education shall be directed to the full development of the human personality and to the strengthening of respect for human rights and fundamental freedoms. It shall promote understanding, tolerance and friendship among all nations, racial or religious groups, and shall further the activities of the United Nations for the maintenance of peace.
Parents have a prior right to choose the kind of education that shall be given to their children.

Article 27 
Everyone has the right freely to participate in the cultural life of the community, to enjoy the arts and to share in scientific advancement and its benefits.
Everyone has the right to the protection of the moral and material interests resulting from any scientific, literary or artistic production of which he is the author.

Article 28
Everyone is entitled to a social and international order in which the rights and freedoms set forth in this Declaration can be fully realized.

Article 29 
Everyone has duties to the community in which alone the free and full development of his personality is possible.
In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society. 3. These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations. rights and freedoms set forth herein.

Article 30
Nothing in this Declaration may be interpreted as implying for any State, group or person any right to engage in any activity or to perform any act aimed at the destruction of any of the rights and freedoms set forth herein.


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

ENDELIG en kommentar om INDHOLDET - se selv !

2017-11-12 17:03:56







Alexander Bruhn Johansen For en god ordens skyld, for at forebygge at mit svar forsvinder hvis Leah sletter sin kommentar kommer den lige herunder også:

---
Yderligere, nu har jeg læst forslaget igennem, så kan en sådan lov ikke vedtages i danmark, da den ikek er i overensstemmelse med grundloven - som samtlige folketingsmedlemmer har skrevet under på at opretholde - og underskriftsindsamlertilsyneladende ingen forstand har på jura.
Argumentet for at indkræve CPR nummer er at loven vil erstatte "dele af grundloven og mange andre lov(sic!)" - en absolut falsk påstand.

Dykker man lidt ned i loven, så er forslaget i sig selv ikke hverken vedtageligt eller behandleligt idet det hverken ændrer eller ophæver andre love eller paragraffer (de skal nævnes specifikt) - det er vigtigt fordi det er den eneste måde at gennemskue hvilke konsekvenser loven iøvrigt har på andre love og bestemmelser.

§ 1 påstår at skulle være "Jus Cogens" - en lov har ikke forrang fordi det skrives i en paragraf at den er det, men fordi den i sig natur og vedtagelsesform udviser en forrang og en karakter der kan bære det i sin fortolkning.
Jus Cogens er iøvrigt ikke et begreb der anvendes i national ret, men i folkeretten - en lov bliver iøvrigt aldrig Jus Cogens, da det netop er beskrivende for "tvingende normer, som ikke bør tilsidesættes"

§ 2 giver ikke juridisk mening, og forsøger at foreskriveet meget udefineret hensyn der skal tages i lovbehandling, men aldrig vil kunen defineres - særligt begrebet "være i harmoni med social og naturlig diversitet" giver mindre end ingen mening i et juridisk perspektiv, der ingen af disse ting er hverken principielt eller udtømmende beskrevet.

§ 3 er selvmodsigende, da noget ikke samtidigt kan tilhøre staten og folket, uagtet at de 2 størrelser kan være i sammenhæng og udskiftelige, so implicere "folket" individer. Hvis det er tilfældet forsøger loven reelt at ophæve statens eksistens - hvis det ikke er tilfældet, er det bare en floskel om at staten skal tjene folket.

§ 4 er problematisk i en selvstændig lov, og bør skrives ind i straffeloven hvis man virkelig mener at ingen handling foretaget med henblik på at afsløre korruption skal væres strafbar (uanset om det er mord, bedrageri, egen involvering m.m.m)

§5 - hvis der sigtes til den europæiske menneskeretskonvention, så er det allerede sket, og det har været tilfældet i efterhånden ganske lang tid (hele konventionen er indkorporeret i dansk lov siden 1992), det medfører også at ratificerede tillægsprotokoller.
Hvis der menes FN's universelle deklaration, savner jeg et argument for at EMRK ikke er tilstrækkelig (dert er meget lidt forskel, og EMRK er mere vidtgående og specifik i sit sprog end FN's)

§ 6 - se § 5

§7 - En egentlig folkedomstol... ja... jeg kender absoplut ingen eksempler på steder eller tider hvor en egentlig folkedomstol med et flertals krav på nogen nmåde har været hverken garant eller endda tydende på at udøve hverken juridisk vurdering eller retfærdighed - det vil faktisk være definitionen på en heksejagt.
Folket er allerede repræsenteret i strafferetten i form af domsmænd (som er i flertal i byretten og lige tal i landsretten).

 




 · Reply · 28 mins

Remove











Leah Lesley Christensen




Leah Lesley Christensen Det er en lang oplæg men jeg starte oppe fra. Naturligvis sletter jeg ikke en kommentar. 

Da der her er tale om JUS COGENS så har Danmark allerede JUS COGENS lov der rangerer højere end grund lov så det kan være du har ret for jeg er ikke jurist eller advokat men jeg savne den bevis herfor. 

Nej, jeg påstår ikke CPR nr for at erstatte Grundloven - men blot for at få lov forslaget præsenteret i folketinget og jeg frygte at hvis de 50.000 underskrifter der kræves ikke er juridisk ligitim folk der har ret til at stemme i Danmark - at de kan finde på at afviser forslaget af denne grund. 

Du har fuldstændig ret. Jeg har opgivet at ville ændre andre lov og kommet med en forslag der har JUS COGENS charakter netop af denne årsag at den vil være hævet over alle andre lov - og derfor vil menneskerettigheder 1948 indført i loven - gøre, at dommer og advokater ikke længere vil kunne ignorerer folkets menneskerettigheder i retsager og helle ikke længere tildele nogle folk IMMUNITET for disse vil BRYDE menneskerettigheder der skal have JUS COGENS niveau og derved hævet OVENOVER alle andre lov.

Ja, JUS COGENS skal netop være charakter af den lov og præcis fordi den skal være ""tvingende normer, som ikke bør tilsidesættes". Hvis du har forslag for, hvordan teksten kan ændres så den ser korrekt ud - vil jeg gerne ændre det - men hvis du blot kritiserer det fordi du ikke mener det vil vedtages i folketinget og mener heller ikke at folketinget er landet loven så savne jeg i den forklaring - hvad der skal til for at gøre den bedre og hvem folkets lov er - hvis ikke folketinget. 

Tak for den kommentar om "social og naturlig diversitet". Jeg har også spekuleret på det. Har du en forslag eller også må jeg tygge på det og komme med noget mere præcis. 

På sin vis er det en "floskel om at staten skal tjene folket" og ganske bevidst og med vilje for det har staten vist os, at de har glemt. Men denne paragraf hører også meget til den sidste hvor folket gives adgang til at kunne sige fra for eksempel når deres ejendom sælges til under pris og uden deres tilladelse.

Du har ret at nogle mennesker kan kom til at være straffe frit for tiltag de selv har deltaget i - men det ændre ikke den nuværende praksis for at kunne afslører bagmænd. Selvom det tilhører straffelov mener jeg den skal herinde under JUS COGENS fordi vi vil gerne have afsløret mega stor aktorer der begå masse mord og genocide og fattig gøre hele nationer og alt det under hemmeligheds kræmmeri så det er prisen der skal betales mener jeg for at få lokket folket til at kunne sige fra - uden at sætter sig selv i fare. 

Det henvises ABSOLUT IKKE til EMR for disse lov er blevet forvandlet til for eksempel at folket ikke længere har ret til at leve men at regeringer har ret til at slå i hjæl så jeg er stærk modstander af alle ændringer til menneskerettigheder der er foretaget efter 1948 da disse helt konsekvent er omformuleret på en måde der fratager folk flere og flere rettigheder. 

Det virker lidt som om du har misforstået et eller andet for jeg har bestemt ikke bedt om en folke domstol. Jeg mener at alle sager skal afgøres i retten men har man dømt en politiker for eksempel for at indlede en krig i IRAK uden beviser og med den konsekvens at mange hundrede tusinde mennesker er døde og mange millioner af mennesker er flygtninge så syntes jeg absolut at folket skal kunne sige fra - at vil have denne mennesker som myndighed igen. 

Stor tak Alexander Bruhn Johansen for at du er den eneste der har tilladt at kommenter denne tekst. Jeg vil gerne vide om du vil medvirke med mig til at formulere det mere professionelt og sikre at den har størst muligt grund til at kunne blive vedtaget uden dog at GIVE MIG for at det skal have JUS COGENS charakter - og skal være betragtet som en væsentlig lov der absolut begrænser den skade vores myndigheder kan gøre til folket både idag men også i fremtid uanset hvem der komme til at sidder i hvilke magt poster.








Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)

Du kan også anvende din EGEN underskrifts indsamling

2017-11-10 18:33:37

Hej alle,

Nogle TØR ikke at lægge CPR nummer til en vild fremmed mennesker som mig.

Det har jeg absolut empati med.

Så opmuntre jeg jer til at start en identisk underskrifts indsamling, manuelt eller online, det er ligegyldig.

Bare sikre jeg få løbende besked om antal underskrifter hver uge så jeg kan holde alle orienteret om antal underskrifter indsamlet - herinde hver uge. Min e-mail adresse er lesley@pc.dk eller også kan jeg få en besked på facebook. Når året er omme og vi har fået de 50.000 underskrifter kan vi samle dem alle for levering til folketinget.

Det eneste vigtigt er at sikre de skrive under for nøjagtig samme tekst så vi ikke ramle ind i problemer for nogle har skrevet under for det ene oplæg og andre har samlet ind for det andet oplæg. Her er teksten  

"

Myndigheds Lov

Underskrift indsamling skal presenteres til Folketinget som en lov forslag i Januar 2018. Hertil kræves mindst 50.000 underskrifter.

Formål: At opnå etiske og moralske adfærd, som myndigheder skal respektere og overholde, under alle omstændigheder i deres regler, love, regulativer og adfærd med forrang over økonomiske og kommercielle interesser og i harmoni med social og naturlig diversitet.

FORSLAG:

§1. Myndighedsloven har Jus Cogens karakter, dvs. højere rang end nogen anden lov og kan kun ændres ved en efterfølgende lov med samme karakter.

§2. Alle ændringer af regler, love, regulativer og adfærd for økonomiske og kommercielle interesser skal rettidig gøres offentlig gennemsigtig og være i harmoni med social og naturlig diversitet.

§3. Stat og kommune indkomster, ejendom, skat samt gebyr, tariffer og bøder krævet af myndighederne tilhører folket.

§4. Folk der afslører korruption og kriminel handlinger må ikke straffes herfor.

§5. Universelle menneskerettigheder fra 1948 skal indføres i loven.

§6. "Tilvalgs" protocoller for Universelle Menneskerettigheder fra 1948 (børn, handicappede, fængslede m.m.) skal indføres i loven - uden mulighed for fravalg.

§7. Folk kan med direkte demokratisk valg og 65% flertal stemme for at

  1. Anklager korrupt og kriminel myndighed i retten.
  2. Dømte må ikke genansættes som privat eller offentlig myndighed.
  3. Godkende og afvise hvorden deres ejendom anvendes.

------------

BEMÆRK: E-mail, telefonnummer og CPR nummer er et påkrævet felter for at sikre ligitimitet. De er kun synlig for forfatteren af underskriftsindsamlingen der forpligter sig til at dette behandles med fortrolighed og kun offentliggøres til Folketinget hvis de 50.000 underskrifter er indsamlet. Herudover overholdes skrivunder.net ´s  sikkerheds politik. 

"

 

Kom så folk - vi skal have 50.000 underskrifter  januar 2018. 

 

Vi skal står sammen !

 

med venlig hilsen

 

Levende mennesker Leah

Lesley Christensen


Lesley Christensen (FB: Jus Cogens - Leah Lesley Christensen)



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.