Underskriftindsamling mod byggeprojektet Laanshøj+

Kontakt forfatteren af dette andragende

Resultat af underskriftindsamlingen mod Laanshøj+

2016-03-24 15:14:31

Kære alle,

Hermed følger den sidste besked fra underskriftindsamlingen mod projektet Laanshøj+

Underskriftindsamlingen er slut og nåede et flot resultat, nemlig 903 underskrifter og 54 kommentarer!

Tusind tak for din underskrift og støtte til vores kamp imod Laanshøj+ projektet!

Laanshøj får på tirsdag besøg af Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen, som vi har inviteret for at tale om Laanshøjs fremtid. Beboerforening Laanshøj har meddelt borgmesteren, at vi gerne vil overrække ham underskrifterne på tirsdag.

Endvidere vil samtlige underskrifter og kommentarer blive indsendt som officielt høringssvar i den høring, som pågår angående Laanshøj+ projektet. Din underskrift får dermed maksimal virkning.

Hvis du skulle ønske at gøre en ekstra indsats imod projektet Laanshøj+, kan du skrive et personligt høringssvar. Det vil også have meget stor vægt. Det kan foregå som en helt almindelig email og er meget nemt. En kort vejledning med anvisning af, hvor emailen skal sendes til, følger forneden. Fristen er 31. marts.

Endnu engang tak.

Venlig hilsen,
på vegne af Beboerforening Laanshøj,
Else-Marie Buch Leander.

 

Vejledning til at skrive et høringssvar ang. projektet Laanshøj+

Der pågår i øjeblikket en høring på Furesø Kommune ang. projektet Laanshøj+. En høring er kommunens måde at finde ud af, hvad borgernes egne meninger og ønsker er.

Det er meget nemt at indsende et høringssvar. Du skal bare sende dit høringssvar som en almindelig e-mail på denne mailadresse: bme@furesoe.dk - inden 31. marts.

Dit høringssvar kan være på 2 linjer, 8 linjer eller 30 linjer. Det er alt efter, hvad man tid og lyst til.

Der er ikke nogle bestemte krav til formen på et høringssvar. Du kan fx skrive som overskrift ”Høringssvar angående udviklingen af Laanshøj.” Så skriver du, hvad du mener om projektet Laanshøj+ og hvorfor. Det kan eventuelt sættes op i nogle punkter. Endelig kan du skrive, hvad dine egne ønsker til Laanshøjs udvikling er. Det kan være ganske uformelt.

Men det har stor vægt, at kommunen modtager mange reaktioner på Laanshøj+ projektet, så byrådet kan se borgernes holdninger, når byrådet skal tage stilling til projektet.

Hvis du vil læse mere:

http://www.furesoe.dk/Kommunen/HoeringerTilladelserDispensationer/Hoeringer/Ny%20planlaegning%20i%20Laanshoej


Else-Marie Buch Leander

Rigtig mange underskrifter mod Laanshøj+ - kan vi komme over 1000?!

2016-03-06 10:07:10

Kære alle,

Mange tak for jeres underskrift til underskriftindsamlingen imod Laanshøj+! Vi er nu oppe på 827 underskrifter, og 50 underskrivere har tilføjet kommentarer. Det er rigtig flot, og her i Laanshøj er vi glade for den store opbakning, som vores kamp for at bevare Laanshøj som en landsby i smuk natur har fået!

torsdag den 10. marts er det sidste frist for underskriftindsamlingen. Det kunne jo være herligt, hvis vi blev endnu flere - måske endda 1000! Så jeg vil gerne opfordre alle til lige at høre deres bedre halvdel, venner i lokalområdet eller naboer, om de nu også har husket at skrive under :-) Linket er: http://www.skrivunder.net/laanshoej Del det gerne på Facebook etc.!

Efter fristens udløb vil undertegnede overrække borgmesteren de mange underskrifter, der hovedsalig kommer fra Værløse. Furesø Avis vil være til stede, så hold også øje med begivenheden i lokalpressen!

Vi kan konstatere, at underskriftindsamlingen - og dermed DIN underskrift - allerede har haft stor betydning! Den har bl.a. givet en del presseomtale, og vi ved, at vi er blevet hørt på Furesø Kommune! Kommunen har bl.a. meldt ud, at der skal bygges mindre på Laanshøj, end Laanshøj+ lægger op til. De mange underskrifter er også en del af årsagen til, at Laanshøj beboere i øjeblikket er inviteret til dialogmøder med kommunen om Laanshøjs fremtid.

Så vi håber, at vores alles fælles indsats fører til bevarelse af den unikke perle på landsplan, som Laanshøj og flyvestationen er!

Venlig hilsen,
på vegne af Beboerforening Laanshøj
Else-Marie Buch Leander.


Else-Marie Buch Leander



Del denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.