Søren Poulsen og Niels Erik Søndergård ud af EfB

Quoted post


Gæst

#16 Oprydning

2015-12-07 20:15

Jeg skrev under af flere grunde. Dette bliver en længere forklaring på det, da jeg har haft dette på hjerte i langtid.

EfBs ledelse sejler rundt, og aner ikke hvad de foretager sig. Udmeldinger i øst, handlinger i vest og omvendt. I sommeren 14, stod EfB vel med de bedste kort på hånden nogensinde. Man var blevet seedet i EL, og havde en gylden mulighed for endnu et gruppespil, alligevel med så gode forudsætninger tør ledelsen ikke at handle, men vil hellere vente, da man ifølge dem "kunne få mest kvalitet sidst i vinduet", og de proklamerede stolt, at de havde fået bud på mange interessante profiler, samtidigt ville man hente fra en højere hylde.

På nær, at man laver et genialt køb med Eddi Gomes, så var transfervinduet en katastrofe, og siden dengang har EfB haltet efter, da man ikke turde ride videre på succesen, men var alt for forsigtige. Igen i vinteren 14/15, udmelder man klart, at der ikke skal sælges ud, da man vil skabe kontinuitet. Alligevel ender man med, at sælge 3 profiler, og der er vi igen tilbage med udmeldinger i øst, og handlinger i vest.

I løbet som sæsonen skrider frem, og man kan se, at tingene ikke udvikler sig i den rigtige retning, så ændrer man blot målsætningen til istedet at hedde "top 8". Hvor taberagtigt er det ikke lige? Gå ud og erkend, at det ikke er godt nok, men fordi man er for selvfed, så vil man aldrig indrømme fejl derinde.

Så bliver Niels Frederiksen fyret med begrundelsen "dårlige resultater". Man kigger slet ikke indad, og kigger på det yderst middelmådige spillermateriale man har givet ham at arbjede med. Samtidigt erklærer Søren Poulsen for truppen fuldt på højde med tidligere, og siger, at det er trænerens ansvar istedet for at kigge indad, og blandt erkende, at man har fejlet.

Man henter så Jonas Dal, og intet går fremad, så der kan ikke findes flere bortforklaringer fra de knold og tot. Desuden går der rygter om, at Glen Riddersholm takkede nej til EfB, da han ikke måtte samle sit eget team omkring trænerteamet. Hvis det er rigtigt, så siger det alt om, hvor indspist og amatøragtig vores ledelse er, når man vægter interne venskaber højere, end klubbens bedste.

Klubben er begyndt at agere enormt usympatisk, og jeg kan ikke længere identificirer mig med det der foregår derinde. Jeg tviver på, at jeg er den eneste der har det sådan. Situationen omkring HH var dråben, der fik bægeret til at flyde over. 

Lad os håbe på, at der endelig sker handling og EfB får udskiftet på nøglepositionerne, så vi snart er fri for NES og især SP`s selvfede attitude og ansigt. Desuden må Leif Thomsen også gerne ryge, da han er ligeså inkompetent, og holder hånden over dem begge. 

Dette vil være for klubbens bedste. 

Svar


Gæst

#23 Re: Oprydning

2015-12-08 07:44:48

#16: - Oprydning 

 100 % enig med # 16 ! ! ! ! ! Godt skrevet.