Vi forlanger regeringens afgang

Quoted post


Gæst

#4 Demokratisk berettigelse

2013-04-27 17:58

Kan man tælle til 90 eller mere, har enhver regering en berettigelse. Underskriftindsamlingen er udtryk for totalt ukendskab til det demokratiske system i Danmark og er helt til grin.

Svar

Mette E.

#5 Re: Demokratisk berettigelse

2013-04-27 18:05:10

#4: - Demokratisk berettigelse

Helt til grin? Det er da det danske "demokratiske" system, der er helt til grin! Det er jo ikke et rigtigt demokrati, og det er vel netop det, som denne underskriftindsamling også handler om. Det kan ikke være et demokrati, når en befolkning ikke selv kan vælte sin egen regering, men at det kræver mistillidsvotum eller en dronningerunde! Det burde desuden heller ikke være lovligt at lyve sig til magten, som den siddende regering netop har gjort.

Finn Z.

#7 Re: Demokratisk berettigelse

2013-04-27 19:34:41

#4: - Demokratisk berettigelse

Syntes for det første at det er 'sjovt', at en kritiker af indsamlingen i det hele taget er herinde, og så er 'anonymt' ... c",)

Derudover finder jeg det overhovedet ikke demokratisk, at vores nuværende Regering styrer landet stik imod sine intensioner under valgkampen.
Nu kan politikere jo tillade sig næsten hvad som helst, uden det får andre følger end en 'næse' fra kolleger på Borgen.


Hvorfor skal de egentlig ikke stå til ansvar for sine handlinger, lige som alle andre danskere ellers skal ?? 
Brudte valgløfter skal ikke bare kunne gemmes under replikken:"Ikke nok tilslutning", når man så kort tid efter med god tilslutning gennemfører den politik, som man ellers 'tordnede' mod i valgkampen.

T hansen

#12 Re: Demokratisk berettigelse

2013-04-28 12:24:11

#4: - Demokratisk berettigelse

en ting er at de har 90 mandater, men når man så ikke lever op til de ting er det løftebrud, og så må de tage de smæk der giver, det ville være det samme som at sige "jamen selvom bilen er ny kan du ikke bare aflevere den igen fordi den er så fejlfyldt" og det kan man