NEJ tak til den nye offentlighedslov

Quoted post

Jakob

#63 Re:

2013-03-14 09:48

#60: -

Ja, det er dybt pinligt.

Du kunne læse dette på politiken.dk for en uges tid siden:

"Spørger man cheferne for DR og TV 2 er det fuldt forståeligt, at der ikke skrives og fortælles mere om offentlighedsloven.

»Udgangspunktet er gabende kedsommeligt. Vi vil nødig skræmme seerne væk, men vi er nede i noget pindehuggeri og paragrafvridning. Ikke ligegyldig paragrafvridning, men noget detaillovgivning, som er ganske vanskeligt at videreformidle,« siger Mikkel Hertz, kanalchef på TV 2 News, til journalisten.dk.

Samme holdning har Ulrik Haagerup, DR's nyhedschef.

»Der er nogle emner, som man kaster sig frådende over, og så er der nogle emner, som ryger gennem filtrene og fingrene. Og offentlighedsloven tilhører i hvert fald den sidste kategori,« siger han."

Efter min mening bør de pågældende chefer, og chefredaktørerne i øvrigt, tænke sig godt og grundigt om og om nødvendigt søge hjælp til at coache og spare med deres ansatte journalister, så emnet ikke længere er gabende kedeligt og noget, man ikke kaster sig frådende over.

Svar

Hans Erik Hermann

#70 DR's nyhedschef

2013-03-14 10:53:49

#63: Jakob - Re:  

 Ja, du har ret.

DR's nyhedschef - Ulrik Haagerup -  er en skandale. Bare vi kunne få ham udskiftet i en fart. Jeg kan ikke klare hans kvalmende udtaleleser om, at 'nyhederne skal serveres positivt'. Gu skal de ej. Nyhederne skal præsenteres objektivt og sagligt. Send Ulrik Haagerup til Se & Hør. Der vil han nok kunne gøre karriere på samme måde som Henrik Qvortrup (ufatteligt, at han i dag er politisk redaktør på TV2 - han burde da om nogen have diskvalificeret sig selv med sit ansættelsesforhold på Se & Hør).

gæst på siden samt underskriver

#381 Re: til 60 og 63

2013-04-08 17:56:56

#63: Jakob - Re:

Man tager sig jo til hovedet over den dybt uproffessionelle holdning til, hvad der defineres som nyheder. Befolkningens demokratiske rettigheder bliver væsentlig indskrænket, og den kritiske journalistik reduceret til mikrofonhonholderi. Mon ikke de herrer nyhedschefer burde søge jobs underholdningsbranchen hvis de mener deres primære formål er at underholde befolkningen ved aftenkaffen. Mvh dorthe jensen

sune

#778 Re: Re:

2013-04-16 23:43:21

#63: Jakob - Re:

Når nu både DR og Tv2 får penge fra staten og når nu staten tydeligvis er semi-totalitær og når nu de danske medier i forvejen ikke er spor kritiske overfor statsapperatet (historier om enkelt politikere er IKKE samfundskritik), er det så ikke ret åbenlyst hvad vi her har med at gøre? Vores "frie" presse er et statsstyret propaganda apperat. I sandhed den fjerde statsmagt!