SLÅ IKKE GIRAFFEN MARIUS IHJEL


Gæst

/ #228 Re:

2014-02-09 11:59

#26: -

Iskallt avrättades Marius för pengar för att bli ett tv-avsnitt, ett zoo som gör upp med mediabolag att exponera avrättning av ett djur från zoo känns det normalt och etiskt rätt ? 
Bengt Holst ljuger om att orsakerna om Marius att Marius skulle ha dåliga gener bla bla utan tidningen Extrabladet / tv-program som de gjort upp om, jag undrar gjorde du Bengt Holst upp detta dödskontrakt när du var full på någon krog i Danmark. Frösö zoo ville ta emot Marius likaså en miljardär i Hollywood och varför blev inte Holst glad för den lösningen ? Nej därför att han hade sålt Marius . Mina danska vänner har berättat att det varit väldigt tyst i media om Marius nästan ingen visste något innan omvärlden reagerade. Jag tror starkt på Karma har fått det bevisat många gånger jag vet att den kommer även till Bengt Holst ja inte då som något bra.
Bengt Holst ljuger och säger att han ville skydda djurparkens giraffbestånd uppenbarligen är han inte intresserad att skydda djur som föds i den danska djurparken för då hade han tagit emot omvärldens hjälp. Det hänvisar till ett avelsprogram, men Marius var 1 1/2 år gammal. Giraffer blir könsmogna först när det är 4 år gamla (3 år i fångenskap). De avrättar alltså en liten kalv som inte tar mycket plats och som inte ens är könsmogen. Om platsen hade varit ett problem hade de haft gott om tid för att hitta ett nytt hem. För han hade inte kunnat bidra till fler giraffer på ett ganska bra tag, och därmed inte inavel.NU förstår jag varför tidningarna i Danmark varit så tysta ,en tyst uppgörelse om pengar där det fria ordet tystades ner så gå inte på Bengt Holst lögner. En djurpark ska inte föda upp djur för att bli avrättningsunderhållning och förtjänst på bankkontot.
Bengt Holst din jävla lögnhals vi går inte på dina lögner, omvärlden har fattat och snopet för dig att du blev avslöjad.